LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Radionica Književne udruge Ludens

Okušajte se u artikulaciji kritičkog iskaza

Otvoren je natječaj za sve koji se žele okušati u pisanju kritike. Prijaviti se možete do 10. travnja.

Otvoren je natječaj za sve koji se žele okušati u pisanju kritike. Prijaviti se možete do 10. travnja.

Književna udruga Ludens organizira radionicu književne kritike. Cilj radionice je upućivanje i osposobljavanje polaznika za kritički prikaz, odnosno analizu književnog djela te produbljivanje znanja o različitim pristupima u pisanju književne kritike. Polaznici će prvenstveno raditi na pisanju i usavršavanju vlastitih tekstova.

Natječaj je otvoren za sve zainteresirane koji se žele okušati u pisanju kritike ili artikulaciji kritičkog iskaza. Za prijavu na radionicu potrebno je poslati jedan do dva teksta kritike (pokušaja kritike) ili samo kratko motivacijsko pismo s kontakt podacima (maksimalna duljina teksta je dvije kartice). Na osnovu toga će se, ovisno o broju zainteresiranih, vršiti selekcija.

Radionica će se održavati jednom tjedno u travnju i/ili svibnju u prostorijama Sveučilišta u Zadru, a vodit će je i moderirati dr. sc. Miranda Levanat Peričić. Obavijesti o točnim terminima i mjestu održavanja bit će naknadno objavljeni.

Za prijavu, dodatne informacije ili upite javite se na adresu elektroničke pošte udruga.ludens@outlook.com. Učinite to najkasnije do ponedjeljka 10. travnja.

FOTO: KNJIŽEVNA UDRUGA LUDENS