LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prijava na natječaj

Neizvjesnost budućnosti tema je umjetničkog natječaja zagrebačkog SC-a

Prijave na natječaj zagrebačkog SC-a otvorene su do 12. srpnja.

Prijave na natječaj zagrebačkog SC-a otvorene su do 12. srpnja.

Neizvjesnost budućnosti nešto je čemu svi svjedočimo posljednjih mjeseci, a upravo to je i tema natječaja Galerije Studentskog centra u Zagrebu koji je zbog potresa dobio narančastu naljepnicu, pa ne može realizirati programe onako kako je bilo planirano. 
– Posebno će se vrednovati promišljanje prostora Studentskog centra u cjelini, kao i mogućnosti alternativnih načina izlaganja koji nisu usko vezani uz prostor Galerije SC te radovi koji problematiziraju trenutnu društvenu situaciju i položaj kulture unutar nje. Programske smjernice Galerije SC posebno podržavaju mlade autore! – stoji u opisu natječaja.
Još stignete osmisliti i poslati svoje radove jer je rok za prijavu 12. srpnja, a prijavnicu možete preuzeti na stranici Studentskog centra gdje stoji i više informacija o Natječaju. Prijave razmatra Savjet Galerije, a rezultati će biti objavljeni na internetskim stranicama. Oko eventualnih nejasnoća možete se javiti na telefon 385 1 4593 602 ili e-mail galerija@sczg.hr. Poveznicu na svoju prijavu (kako je navedeno u prijavnici) šaljite na e-mail adresu: galerija@sczg.hr s naznakom: Natječaj 2021. ili na poštansku adresu: Galerija SC (Natječaj 2021.), Savska 25, 10 000 Zagreb, Hrvatska.
FOTO: PEXELS