LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Harry Potter and the Cursed Child

Nastavak Harryja Pottera?

Fantastične vijesti za obožavatelje Harryja, Rona i Hermione. J. K. Rowling ima novosti vezane uz predstavu "Harry Potter i ukleto dijete". Stiže li nam novi nastavak o mladom čarobnjaku?

Fantastične vijesti za obožavatelje Harryja, Rona i Hermione. J. K. Rowling ima novosti vezane uz predstavu "Harry Potter i ukleto dijete". Stiže li nam novi nastavak o mladom čarobnjaku?

Za sve velike i male obožavatelje Harryja Pottera koji su s tužnim izrazom lica zatvorili posljednji nastavak sage o čarobnjaku još 2007. godine, stiže zanimljiva vijest. Autorica sage J. K. Rowling mnogo je puta izjavila kako je sedmi nastavak sage, Harry Potter i Darovi smrti, službeno završio priču o čarobnjaku. Izgleda da to neće biti baš tako. Prema službenoj stranici Poterrmore, J. K. Rowling je napisala scenarij za Fantastične zvijeri i gdje ih pronaći, takozvani prequel događajima u Hogwartsu.

Spomenuti je scenarij već dobio glumačku postavu i naglašeno je kako se neće dotaknuti direktno Harryja, Rona i Hermione. Nastavak? O nastavku nije bilo ni komentara. Ako je suditi po web stranici, predstava Harry potter i ukleto dijete je službeno i nastavak posljednjeg dijela Harryja Pottera. Službeno, to je Osma priča. Tako se oglasila i Rowling na Tweeteru, na što je dobila tisuće re-tweetova, a profesora Snapea zanima hoće li i on dobiti minutažu kao duh.

 

PHOTO: Twitter

 

Prema službenom sažetku predstave očito je da se glavni protagonist sage pojavljuje i u novoj predstavi. 

- Oduvijek je bilo teško biti Harry Potter. Sada kada je on zaposlenik Ministarsva magije i otac troje djece školske dobi, biti on nije postalo nimalo lakše. Dok se Harry suočava s prošlošću koja odbija ostati tamo gdje joj je mjesto, najmlađi sin Albus bori se s teretom obiteljskog naslijeđa koje nikada nije želio. Kada se spoje prošlost i budućnost, otac i sin naučit će neugodnu istinu: ponekad, tama dolazi iz najčudnijeg mjesta. - stoji u sinopsisu. 

Predstava koja će se izvoditi u londonskom kazalištu Palace Theatre mogla bi predstavljati sasvim novu seriju čarobnih dogodovština, koje će obuhvatiti Harryjevog sina Albusa. Glumačka postava još nije službeno predstavljena, ali se svi obožavatelji nadaju kako će to biti upravo Daniel Radcliffe

Svakako, bilo kakva drama, predstava ili serija koja ima veze s malim čarobnjacima i danas plijeni ogromnu pozornost. Bude li ovo nastavak sage, predstava će zasigurno imati ogroman odaziv kod publike. Ne bi bilo na štetu ni da se ponovno uključi filmska produkcija koja je radila na sedam nastavaka priče iz Hogwartsa pa da predstava uskoro krene i na kino-ekranima. 

Uhvatite let za London kako biste uživali u novoj predstavi koja je na rasporedu za 2016. godinu! Ili, kako to biva kod fanova - uzmite najbliži partfiš ili testrala! Karte je već moguće naručiti online, a koliko je još dana ostalo do premijere, možete pratiti i na stranici same predstave! Accio karte!

FOTO: POTTERMORE