LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Mediteranski festival knjige

Najveći sajam knjiga u Splitu odvijat će se tijekom 5 dana na 4 pozornice

Posjetite najveći dalmatinski sajam knjiga u Splitu koji treću godinu zaredom priprema mnoštvo kvalitetne literature, promocije knjiga, susrete s autorima i još mnogo toga.

Posjetite najveći dalmatinski sajam knjiga u Splitu koji treću godinu zaredom priprema mnoštvo kvalitetne literature, promocije knjiga, susrete s autorima i još mnogo toga.

Na Gripama se od 8. do 12. svibnja održava Mediteranski festival knjige. Ovaj prodajno-festivalski sajam knjiga organizira Zajednica nakladnika i knjižara HGK-a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture, Splitsko-dalmatinske županije i Grada Splita, a partner je i Sveučilište u Splitu.

Riječ je o najvećem dalmatinskom sajmu knjiga koji se održava već treću godinu zaredom. Nudi preko 10 000 knjiga u izdanju više od 90 nakladnika, i to po promotivnim sajamskim cijenama.

Pet dana Festivala ispunjeno je bogatim sadržajima za sve uzraste. Program će se odvijati na četirima pozornicama - promocije knjiga u velikoj dvorani, panel diskusije u tzv. Bookvariju, dječje radionice u Malom Bookvariju te večernji Offprogram u Cukarinu Gripe. 

Uz promocije knjiga i susrete s autorima Festival donosi i brojne novitete. Djeca i mladi moći će uživati u stvaranju priča, robotici, izradi stripa, kreativnom pripovijedanju i mnogim promocijama dječje književnosti.

Glavni je ulaz na Mediteranski festival knjige kroz službeni ulaz u ŠC Gripe, Osječka 11 - istok, a za osobe s invaliditetom osigurana je rampa za lakši pristup dvorani. Detaljni program festivala s opisima aktivnosti i sve informacije, kao i raspored radionica te načina prijave dostupni su na službenoj stranici MGK.

 

FOTO: UNSPLASH