LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Centar mladih Ribnjak

Nagrađivana glumačka postava predstave „U agoniji" vraća se na pozornicu, a na Studentskom možeš osvojiti ulaznice

Portal Studentski.hr nudi vam priliku da predstavu pogledate bez otvaranja novčanika. Sudjelujte u nagradnoj igri na našem Facebooku i saznajte više informacija.

Portal Studentski.hr nudi vam priliku da predstavu pogledate bez otvaranja novčanika. Sudjelujte u nagradnoj igri na našem Facebooku i saznajte više informacija.

Drama Miroslava Krleže U agoniji na daske koje život znače stupa ove nedjelje u 20 sati. u Centru mladih Ribnjak, u zajedničkoj organizaciji Putujućeg kazališta i Centra mladih Ribnjak. 

Ulogu baruna Lenbacha igrat će Darko Stazić, Lauru Lenbachovu utjelovit će nagrađivana glumica Nela Kocsis, a doktora Ivana Križovca na pozornici će oživjeti glumac Ozren Grabarić. Nela Kocsis za ulogu Laure Lenbach osvojila je Nagradu hrvatskog glumišta, Nagradu Fabijan Šovagović i Nagradu Veljko Marinčić, koju je i za svoju ulogu u ovoj predstavi osvojio njezin kolega Ozren Grabarić.

– Ono što je najteže, to je i najjednostavnije: u sat i pol igre na komornoj sceni, koja djeluje kao nešto veća dnevna soba, osjeća se da je troje glumaca prošlo kroz težak proces rada na tekstu, ulogama i samima sebi, ali ono što oni kao rezultat pokazuju moglo bi se nazvati lakoćom kraljevske glume – Bojan Munjin, Novosti.

Cijena ulaznica za sve je izvedbe 70 kuna. Učenici, studenti i umirovljenici ostvaruju popust od 50 posto. Blagajna se otvara sat vremena prije početka predstave. Portal Studentski.hr nudi vam priliku da predstavu pogledate bez otvaranja novčanika. Sudjelujte u nagradnoj igri na našem Facebooku i saznajte više informacija.