LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Filmovi su žanrovski raznoliki

Na 8. Star Film Festu prikazat će se 38 najboljih od 526 prijavljenih filmova

Odabrano je 38 najboljih filmova različitih žanrova koji će se od 26. do 28. kolovoza prikazivati pod zvjezdanim sisačkim nebom.

Odabrano je 38 najboljih filmova različitih žanrova koji će se od 26. do 28. kolovoza prikazivati pod zvjezdanim sisačkim nebom.

Na osmom izdanju Star Film Festa koje će se održati od 26. do 28. kolovoza publici i žiriju bit će predstavljeno 38 najboljih od ukupno 526 prijavljenih filmova iz cijelog svijeta koje su odabrale selektorice Anja Kavić i Martina Mladenović.

Najveći broj prijavljenih filmova stigao je iz Španjolske, stoga će od ukupno 38, biti čak 14 španjolskih filmova.

– Na našem filmskom platnu prikazat će se filmovi iz Izraela, Njemačke, Engleske, Portugala, Južne Koreje, Turske, Brazila, Australije, Uzbekistana, Francuske, Belgije, Senegala, Argentine, Rusije, Irana, Sjeverne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske. – navode organizatori.

Publika će, također, uživati u žanrovskoj raznolikosti – prikazat će se horori, komedije, drame, ratni filmovi i terori, ali i filmovi koji pokrivaju LGBTQ+ tematiku, kao i pitanje seksualnosti i ženskih prava.

Organizatori Star Film Festa, kako sami navode, s nestrpljenjem očekuju upriličiti još jedan festival na svjetskoj razini, a detaljan program za ovogodišnji Star Film Fest bit će uskoro dostupan na službenim stranicama Star Film Festa

– Pozivamo Vas da rezervirate datume Star Film Festa te nam se pridružite u filmskim večerima, druženjima i razgovorima pod zvjezdanim sisačkim nebom! – poručuju organizatori.

Popis filmova koji će se prikazivati moguće je pronaći u nastavku i na službenoj web-stranici festivala.

FOTO: STAR FILM FEST