LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Predstavljanje knjige

Motivacijski stručnjak Kenan Crnkić otkriva 7 tajni uspjeha

Znate li da vaš uspjeh i sreća ovise samo o vama? Besplatno posjetite svojevrsno predavanje koje vam može promijeniti život.

Znate li da vaš uspjeh i sreća ovise samo o vama? Besplatno posjetite svojevrsno predavanje koje vam može promijeniti život.

Potraga za srećom i uspjehom svakodnevna je misija svakog pojedinca koja veoma često izgleda daleko i neostvarivo. Jedan od najutjecajnijih motivacijskih stručnjaka i govornika na našim područjima, dr. sc. Kenan Crnkić, predstavit će svoju novu knjigu 7 tajni uspjeha koja je pomogla tisućama ljudi da ostvare svoje ciljeve rastući u osobnom, društvenom i financijskom pogledu. Promocija ovog jedinstvenog priručnika i vodiča do uspjeha održat će se 26. travnja 2017. godine u 19 sati u Kinu Europa u Zagrebu. Osim samog autora, na predstavljanju će sudjelovati i autorica popularnog hrvatskog bloga Čitaj knjigu Alis Marić i jedan od vodećih hrvatskih komunikacijskih stručnjaka dr. sc. Božo Skoko.

Na predstavljanju ove jedinstvene knjige dr. sc. Kenan Crnkić će na sebi svojstven, iskren, otvoren i jednostavan način približiti posjetiteljima naizgled kompleksnu temu te će uz pomoć svojih gostiju dati konkretne i primjenjive savjete kako uspjeti u životu. Njegova predavanja poznata su po neiscrpnoj pozitivnoj energiji koja preuzima i postaje stvarna kroz priče iz njegova života.

– Slažem se da je put do uspjeha strm i naporan, ali glavne prepreke nisu na tom putu, već u našim mislima i stavovima. Kroz svoje knjige i predavanja ne nudim čarobne i neshvatljive tajne, nego pomažem ljudima pravilno sagledavati svijet, samog sebe, stvari i pojave oko nas. Problem je u samom razmišljanju i zamišljanju neuspjeha, što za posljedicu ima nezadovoljstvo i na kraju neuspjeh. Svatko od nas u sebi već ima ono što mu je potrebno za uspjeh i pobjedu na svim poljima, a ja kroz svoja predavanja i knjige pomažem ljudima da otkriju sami sebe i svoje mogućnosti koje su, vjerujte mi, neizmjerne. – istaknuo je Kenan Crnkić govoreći o nadolazećoj promociji u Zagrebu.

Ovaj jedinstveni autor smatra se pionirom motivacijske literature s obzirom na to da se nakon izuzetno bogate, uspješne i dugačke poslovne karijere te mnogih prestižnih nagrada i priznanja za izvanredne rezultate u različitim poljima djelovanja, među prvima na našim prostorima upustio u pisanje tradicionalno američkog žanra samopomoći. Ispunjenje nastavlja nalaziti pisanjem knjiga čije su snažne poruke samopomoći odjeknule regijom kroz naslove 7 tajni uspjeha i Pazi kojeg vuka hraniš – knjige o sreći, kako je pronaći, postići i trajno zadržati u našim životima, a koja je prošle godine izdana u Hrvatskoj te postigla izuzetan uspjeh.

U svojoj misiji promoviranja fenomena uspjeha i sreće pojavljuje se u svim značajnijim medijima i simpozijima diljem regije, prenoseći na prepoznatljiv, često nekonvencionalan, jednostavan i izrazito poticajan način ključna zapažanja, poruke i savjete. Također, njegove besplatne postove na blogu i motivirajuće sadržaje svakodnevno putem internetske stranice i društvenih mreža (Facebook, Instagram) kombinirano prati preko 200.000 ljudi.

Na predavanje i promociju hrvatskog izdanja 7 tajni uspjeha pozvani su i dobrodošli svi koji žele iskoristiti svoje potencijale, razvijati se i promijeniti svoj život.

FOTO: MILLENIUM PROMOCIJA