LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Promicanje umjetnosti

Mladi umjetnici i kustosi imaju priliku izložiti svoje radove u Galeriji Cekao

Na Natječaj za izlaganje u Galeriji Cekao mogu se prijaviti samostalne i skupne izložbe te kustoske koncepcije. Rok za prijavu je 15. srpnja.

Na Natječaj za izlaganje u Galeriji Cekao mogu se prijaviti samostalne i skupne izložbe te kustoske koncepcije. Rok za prijavu je 15. srpnja.

Pučko otvoreno učilište Zagreb nudi kustosima i umjetnicima mlađe generacije sudjelovanje u programu Galerije Cekao za 2019. godinu u sklopu izlaganja skupnih i samostalnih izložbi ili pak kustoskih koncepcija. Svrha je ovoga događaja pružanje podrške mladim izlagačima, ujedno i autorima umjetničkih djela u dubljem ostvarenju njihova rada.

Sam prostor spomenute Galerije Cekao, koja u sklopu Pučkog otvorenog učilišta Zagreb djeluje još od 1980. godine, namijenjen je privremenom provođenju novih ideja i koncepata izlagača, ali i nepredviđenim posjetiteljima. Tako radovi mladih autora koji su tek postali dijelom domaće i međunarodne suvremene umjetničke scene postaje još vidljiviji, posebno i tijekom razmatranja članova savjeta galerije: predsjednika savjeta Marka Tadića, povjesničarke umjetnosti Jelene Pašić te voditeljice programa Ane Mušćet.

Rok za prijavu je 15. srpnja, a ispunjena se prijavnica šalje u pdf formatu, i to elektroničkom poštom na kultura@pou.hr. Za dodatne je informacije dostupna poveznica te e-mail adresa: ana.muscet@pou.hr.

FOTO: PIXABAY