LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncert poznatog dua

Međunarodni duo Foyle/Poizat zatvara ovogodišnji MAGfestival

Mladi violinist Michael Foyle i François-Xavier Poizat, pijanist, predstavit će se prvi put hrvatskoj publici upravo na MAGfestivalu.

Mladi violinist Michael Foyle i François-Xavier Poizat, pijanist, predstavit će se prvi put hrvatskoj publici upravo na MAGfestivalu.

Nakon četiri uspješna i raznolika koncerta 12. MAGfestival zatvara se u nedjelju, 5. rujna, u Hrvatskom domu Split s početkom u 20:00 sati.

Nakon izuzetno uspješnog nastupa mladog i ambicioznog ansambla OKTOS u Muzeju grada Splita međunarodni karakter MAGfestivala brane dva izvrsna mlada glazbenika zavidne međunarodne karijere.

Mladi violinist Michael Foyle, profesor na prestižnoj Royal Academy of Music u Londonu, i François-Xavier Poizat, pijanist nagrađivan na znamenitom pijanističkom natjecanju Tchaikovsky u Moskvi, predstavit će se upravo na MAGfestivalu prvi put hrvatskoj publici, i to s programom sastavljenim od djela velikih francuskih skladatelja.

Cijena ulaznice iznosi 40 kn. Ulaznice se kupuju online preko sustava Adriaticket ili na prodajnim mjestima u Splitu (Dancing Bear (Dioklecijanova 6), caffe bar Plava Kava (Put Supavla 1), Tisak Media Split (Vukovarska 207). Ulaznice će se moći kupiti i u Hrvatskom domu sat vremena prije početka koncerta.

Više informacija dostupno je na službenoj stranici Festivala te na službenoj stranici Udruge.

FOTO: PIXABAY