LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncert u Zadru

Maurizio Geri Swingtet

Koncert gipsy swing ansambla „Maurizio Geri Swingtet„ pod vodstvom gitarista i pjevača Maurizia Gerija održat će se u HNK Zadar.

Koncert gipsy swing ansambla „Maurizio Geri Swingtet„ pod vodstvom gitarista i pjevača Maurizia Gerija održat će se u HNK Zadar.

U utorak, 18. ožujka, u Velikoj dvorani HNK Zadar održat će se koncert gipsy swing ansambla „Maurizio Geri Swingtet” pod vodstvom gitarista i pjevača Maurizia Gerija. Ostali članovi koji čine ovaj jedinstveni sastav su gitarist Luca Giovacchini, Michele Marini na klarinetu, harmonikaš Giacomo Tosti te kontrabasist Nicola Vernuccio.

Ansambl će izvesti autorsku glazbu inspiriranu swingom, jazzom, ciganskim napjevima i popularnom glazbom.
Talijanski swingtet jedan je od najprepoznatljivijih sastava na svom glazbenom području te je prvi sastav koji je u Italiji počeo njegovati takozvani jazz manouche, to jest gipsy jazz. Njihova glazba opisana je opuštajućom, ali i prepunom virtuoznih i nimalo tehnički jednostavnih pasaža.

Maurizio Geri Swingtet iz Zadra putuje na koncert u Beč i nastavlja svoju europsku turneju.

Cijena ulaznice je 40,00 kn, a mogu se kupiti na blagajni HNK Zadar od 11 do 13 h te od 18 do 20 h. Koncertnim pretplatnicima HNK Zadar ovaj program poklanja na dar. 

FOTO: FINGERPICKING.NET