LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekcije u Kinu Europa

Kraj svibnja u znaku turskog filma

Svečano otvorenje šestog Tjedna turskog filma na rasporedu je 23. svibnja. Tada nas u Kinu Europa očekuje "Filozof iz štale".

Svečano otvorenje šestog Tjedna turskog filma na rasporedu je 23. svibnja. Tada nas u Kinu Europa očekuje "Filozof iz štale".

Hrvatsko-turska udruga prijateljstva i Yunus Emre Institut predstavljaju šesti po redu Tjedan turskog filma koji će se održati od 23. do 28. svibnja 2017. godine Tijekom šest dana zagrebačka publika moći će uživati u 13 dugometražnih filmova.

Svečano otvorenje šestog po redu izdanja na rasporedu je u utorak, 23. svibnja u 19:00. Tada nas u Kinu Europa očekuje Filozof iz štale (2014.), redatelja Müfita Cana Saçıntıja.

Ni ove godine organizatori nisu zaboravili djecu. U subotu, 27. svibnja i nedjelju, 28. svibnja u 11 sati najmanji mogu uživati u dječjem filmu iznenađenja. Nakon projekcije svi zajedno zabavit će se na besplatnoj kreativnoj radionici te će moći izraditi zanimljive poklone s turskim motivima.

Ulaznice su potrebne samo za svečano otvorenje, a dijelit će se na blagajni Kina na dan otvorenja iza 14 sati. Za sve druge projekcije nisu potrebne. Svi filmovi bit će prikazani u originalnoj verziji s hrvatskim i engleskim titlovima, osim ako nije drugačije naznačeno. Više informacija o manifestaciji i rasporedu projekcija potražite na poveznici.

 

FOTO: PREMIUM IMAGE