LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Produljen rok za prijave na natečaj

Klub Zona omogućava grupne i individualne izložbe mladih umjetnika

U Klubu Zona prethodnih su godina gostovale brojne izložbe autora mlađe generacije, što će se nastaviti i u 2017. godini.

U Klubu Zona prethodnih su godina gostovale brojne izložbe autora mlađe generacije, što će se nastaviti i u 2017. godini.

Info zona je produžila rok za iskaz interesa za organizaciju grupnih i individualnih izložbi u Klubu Zona za 2017. godinu. Za prijavu je potrebno do 7. listopada na e-adresu maja@infozona.hr poslati kratki opis izložbe, biografiju autora te fotografiju, skicu ili videozapis najmanje triju radova.

Prizemni prostor stare kamene kuće na Šperunu, u centru Splita, prethodnih je godina ugostio na desetke izložbi, prvenstveno autora mlađe generacije. Samo u prošloj sezoni otvoreno je dvanaest izložbi, među kojima su bile izložbe fotografija, radovi studentica i studenata UMAS-a u različitim tehnikama te tematske izložbe splitskih udruga.

U prostoru se održavaju i različiti informativni, edukativni i zabavni sadržaji. Mjesečno primi i do 400 mladih posjetitelja, što znatno doprinosi dosegu publike.

Klub Zona osigurat će promociju događanja i zadovoljiti osnovne tehničke zahtjeve, a postoji i mogućnost participacije u dijelu troškova realizacije izložbe. Najave ostalih događanja potražite na poveznici.

FOTO: KLUB ZONA