LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
4. Festival studentskih klapa

Klapski spektakl za sve Dalmatince u centru Zagreba

Na Festivalu će zaljubljenici u klapsku pismu moći poslušati pet klapa koje su prošle izbor stručnog studentskog splitskog uha.

Na Festivalu će zaljubljenici u klapsku pismu moći poslušati pet klapa koje su prošle izbor stručnog studentskog splitskog uha.

U subotu, 19. ožujka s početkom u 20:00 sati, u kinu Forum (Studentski dom Stjepan Radić) Udruga studenata grada Splita četvrti put organizira Festival studentskih klapa, manifestaciju na kojoj nastupaju studenti i u Zagreb donose dašak dalmatinskih pjesama. Na Festivalu će zaljubljenici u klapsku pismu moći poslušati pet klapa koje su prošle izbor stručnog studentskog splitskog uha.

– Želja nam je bila omogućiti svim Dalmatincima i zaljubljenicima u klapsku pismu da barem na jedan dan u Zagrebu mogu uživati u pjesmama o moru i Dalmaciji te se prepustiti maštanju o rodnom kraju. – riječi su Ivana Lukšića, predsjednika Udruge studenata grada Splita.

Moći ćete uživati u nastupu sljedećih klapa, koje će otpjevati svaka po tri pjesme:

1. Klapa Signum (Čapljina)

2. Klapa Studenac (Kruševo)

3. Klapa Stine (Zagreb)

4. Klapa Sorello (Zagreb)

5. Klapa Gradec (Zagreb)

Za najbolju studentsku klapu natjecat će se muške, ženske i mješovite klape iz svih dijelova Hrvatske i susjedne BiH, koje su po svom sastavu većinom studentske. Pjesme za dušu, doza romantike i svevremensko klapsko pjevanje stvorit će vrhunsku atmosferu koja će se zasigurno ponoviti i dogodine.

Detalje pronađite na Facebook događaju.

FOTO: UDRUGA STUDENATA GRADA SPLITA