LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novosti iz kulture

Kino Urania u Osijeku kreće u novu sezonu u novom ruhu

Nova sezona – novo kino. Ove jeseni novi izgled kina iz centra grada uz projekcije blockbustera, ali i nezavisnih i umjetničkih filmova..

Nova sezona – novo kino. Ove jeseni novi izgled kina iz centra grada uz projekcije blockbustera, ali i nezavisnih i umjetničkih filmova..

Nova jesenska sezona u kinu Urania, kultnom osječkom kinu, neće biti osvježena samo novim bogatim repertoarom predstava nego i novim prostorom.

Kako prenosi Osijek031.com, za ovu jesen pripremljene su projekcije blockbustera u kinodvorani, dok će u maloj dvorani Kinokluba biti prikazivani nezavisni i umjetnički filmovi. Isto tako, u ovom će kultnom kinu svoje mjesto i vrijeme dobiti i razne stand up komedije, koncerti i druge različite manifestacije.

Nakon ljetne stanke radnici kina odlučili su posjetitelje iznenaditi jednom novošću; osvježavanjem starih sjedala na veoma maštovit način – presvlačenjem stolica na kojima su osvanuli likovi kultnih filmova popraćeni poznatim citatima.

Zahvaljujući Borisu Matešiću, koji je na projektu radio kao dizajner, tvrtkama Janz Design Studio i Grafika, koje su pripremile i napravile dizajn, danas na sjedalima kina u centru grada možemo zateći Brada Pitta i Samuela L. Jacksona iz doba kultnih filmova poput Pulp Fictiona ili Fight Cluba.

Vrijeme je da pohrlite u Uraniju i zauzmete svoju novu stolicu kojom ćete otvoriti sezonu odličnih filmova.

FOTO: FACEBOOK