LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kastafsko kulturno leto

„Jazz” ugođaj Ritma dvorištva omogućit će kvartet You Can’t Stop Pupbop

Branko Sterpin, Carlos Fagin, Petar Bazdanović i Adriano Bernobić nastupit će u sklopu Ritma dvorišta 16. kolovoza u 20 sati. Ulaz je slobodan.

Branko Sterpin, Carlos Fagin, Petar Bazdanović i Adriano Bernobić nastupit će u sklopu Ritma dvorišta 16. kolovoza u 20 sati. Ulaz je slobodan.

You Can’t Stop Pupbop je kvartet sastavljen od četvero pulskih jazz glazbenika: Branka Sterpina, Carlosa Fagina, Petra Bazdanovića i Adriana Bernobića. Nastupit će ovog utorka, 16. kolovoza u sklopu Ritma dvorišta na Kastafskom kulturnom letu. Ulaz je slobodan pa obvezno posjetite Peline u 20 sati.

Branko Sterpin (truba) studirao je u Grazu, a kao član Jazz orkestra HRT-a nastupao je s nekima od najvećih imena svjetske jazz scene. Surađivao je i s ansamblom Tamara Obrovac Transhistria Electric, a od 2008. godine je voditelj skupine Big Band Pula.

Carlos Fagin (klavir), rodom iz Buenos Airesa, improvizator je i kompozitor, a diplomirao je 2008. na konzervatoriju u Utrechtu. Tijekom karijere stekao je brojna iskustva i ostvario mnoge glazbene projekte kao solo umjetnik, ali i kao član više europskih jazz ansambala: Hitchcock Hamsters, Quatromonos, HouskeepingTrio, Atom Quartet, Big band Pula.

Petar Bazdanović (kontrabas) diplomirao je 2010. u Grazu, a surađivao je s brojnim austrijskim i hrvatskim glazbenicima. Član je Fiorin Jazz orkestra i Jazz Istra orkestra.

Adriano Bernobić (bubnjevi) magistrirao je 2010. u Grazu u klasi prof. Howarda Curtisa. Surađivao je s brojnim glazbenicima, poput Denisa Razumovića, Joea Kaplowitza, Branka Sterpina, Ivana Ivanova i drugima.

FOTO: KASTAFSKO KULTURNO LETO