LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj

Izradom promotivnog materijala za Mjesec hrvatske knjige do nagrade od 4000 kuna

Upravo vaš primjerak promotivnog materijala može obilježiti ovogodišnji Mjesec hrvatske knjige! Prijave se zaprimaju do 12. srpnja.

Upravo vaš primjerak promotivnog materijala može obilježiti ovogodišnji Mjesec hrvatske knjige! Prijave se zaprimaju do 12. srpnja.

Svečano otvaranje manifestacije Mjesec hrvatske knjige 2020. bit će 15. listopada u Ivanić Gradu, a ovogodišnja je tema posvećena planetu Zemlji s motom Razlistaj se! Događaj je pod pokroviteljstvom KGZ-a i Grada Zagreba te se trenutno u sklopu njega provodi natječaj za vizualno rješenje plakata, korica programske knjižice, pozivnice, bookmarkera i vizualnih materijala za mrežne i društvene stranice manifestacije Mjesec hrvatske knjige 2020.

Cilj promotivnog materijala jest upozoriti na važnost knjige i čitanja, a manifestaciju prate i tiskani materijali. Na natječaj se mogu prijaviti sve zainteresirane fizičke i pravne osobe s prebivalištem u Hrvatskoj s originalnim grafičkim rješenjem i najviše 3 rada. Više o izgledu i formatu materijala možete pronaći na poveznici.

Prva nagrada iznosi 4000, druga 2000, a prva 1000 kuna, no sudionici moraju biti suglasni da ih se spominje, citira i promovira, jednako kao i sadržaje koje su prijavili na natječaj te da su moguće minimalne izmjene dizajna uz dogovor s njima. Vremena imate do 12. srpnja!
FOTO: UNSPLASH