LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Umjetnost

Izložba mladog umjetnika u Galeriji SC-a

Radi se o autorovoj prvoj samostalnoj izložbi.

Radi se o autorovoj prvoj samostalnoj izložbi.

U sklopu projekta Oni dolaze… Galerija SC predstavlja mladog umjetnika Bornu Ivanušu i njegovu prvu samostalnu izložbu  I didnt know how to name this. 

Otvorenje izložbe održat će se u utorak, 7. lipnja u Galeriji SC s početkom u 20:00, a pogledajte je do 15. lipnja radnim danom od 12 do 20 sati te subotom od 10 do 13 sati.
 
I didn't know how to name this, naziv je ciklusa radova mladog umjetnika Borne Ivanuše, koji svojim neodređenim značenjem nagovještava ambivalentnost kao osnovnu strukturalnu organizaciju koncepta. Ova kratka rečenica u imenu rada, s osobnom zamjenicom ja na prvom mjestu ukazuje kako je autorovo stvaralaštvo motivirano osobnim narativom, dok svojim autorefleksivnim sadržajem, kao sredstvo istraživanja u stvaranju koncepta najavljuje preispitivanje vlastitog identiteta – kojeg također eksplicitno prikazuje u samom radu. Rad takve supstancije neizbježno je ekspresivan, a autorovo energično i instinktivno izražavanje snažno je prisutno na formalnom planu i u temelju definira njegov stilski izraz.

 
FOTO: PRESS