LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Čitaj, pitaj

Izdavač Vuković & Runjić na novom web shopu nudi popularne naslove i odlične popuste

Isabel Allende, Haruki Murakami, Orhan Pamuk samo su neki od autora koje možemo čitati u Hrvatskoj zahvaljujući izdavačkoj kući Vuković & Runjić. Od sada njihova izdanja možete potražiti i na njihovom novom web shopu.

Isabel Allende, Haruki Murakami, Orhan Pamuk samo su neki od autora koje možemo čitati u Hrvatskoj zahvaljujući izdavačkoj kući Vuković & Runjić. Od sada njihova izdanja možete potražiti i na njihovom novom web shopu.

Online kupovina sve je popularnija, a i u doba pandemije čini se da je i najjednostavnije rješenje. Sve što vam je potrebno možete naručiti iz udobnosti vlastitoga doma. Izdavač Vuković & Runjić potrudio se da i njihova izdanja možemo naručivati online stoga su otvorili svoj web shop, povodom čega možete pronaći i odlične popuste.

Najpopularniji japanski autor Haruki Murakami nedavno je izdao novu knjigu Ubojstvo komendatora u dvije knjige koje možete naručiti na poveznici. Od ostalih noviteta svakako valja spomenuti i popularnu Ali Smith i njezino Proljeće. Autorica Isabel Allende također je na popisu sa svojim hitovima Duga latica mora i Žene drage srcu mom.

Sve ostale knjige možete pronaći na njhovoj internetskoj trgovini i to poredane po kategorijama: akcija, bestseleri, evergreen i klasici, hrvatski autori, nagrađene knjige, noviteti i popularne cijene.

Osim internetske trgovine, na stranici se nalaze i online novine VRetence u kojima možete pročitati sadržaj koji će oduševiti svakog knjigoljupca – biografije autora čija su djela objavljena u nakladi Vuković & Runjić, razne novosti o njihovim knjigama te zanimljive i inspirativne osvrte. 

Vuković & Runjić, Znanje i Oceanmore sponzori su projekta Čitaj, pitaj u organizaciji Centra za razvoj mladih koji će se održati 27. svibnja u 17:30 u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu, a za sudjelovanje je potrebno predbilježiti se na poveznici. Osim što će moći poslušati panel-raspravu o novim oblicima književnosti, posjetitelji će moći zaigrati kviz o književnim klasicima, a za bogate nagrade pobrinuli su se naši sponzori. 
FOTO: STUDENTSKI.HR (EDIT)