LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Inspiriran Kinom, Konfucijev institut sudjeluje na „Noći muzeja“ u SC-u

Izložba na temu razvoja sportskog duha, sportske radionice, film i gostovanje Dragutina Šurbeka obilježit će Noć muzeja u Savskoj 25.

Izložba na temu razvoja sportskog duha, sportske radionice, film i gostovanje Dragutina Šurbeka obilježit će Noć muzeja u Savskoj 25.

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu sudjeluje na manifestaciji Noć muzeja, koja će se održati 26. siječnja 2018. godine  Budući da je geslo ovogodišnjeg izdanja Muzeji i sport: brže, više, jače, u predvorju Kina Studentskog centra od 18 do 23:30 organizirat će izložbu na temu razvoja sportskog duha u Kini.

Popratni su sadržaj sportske radionice otvorene za javnost: borilačke vještine wushu i taiji, kineska društvena igra weiqi te stolni tenis. Također, u Kinu će se prikazati i projekcija legendarnog filma U zmajevom gnijezdu s Bruceom Leejem.

Tom će prigodom događanju prisustvovati gospodin Dragutin Šurbek s obzirom na to da je u svojoj impresivnoj karijeri više puta posjetio Kinu te je jedini ne-kineski igrač koji ima više pobjeda nego poraza s kineskim igračima. Predstavit će svoje sportske uspjehe i demonstrirat će nekoliko poteza studentima koji pohađaju program stolnog tenisa u sklopu Katedre za zdravstvenu i tjelesnu kulturu Filozofskog fakulteta.

Sve dodatne informacije možete pronaći na stranici Noći muzeja pod kategorijom Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu.

FOTO: STUDENTSKI.HR