LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tripadvisor potvrdio

Informatički muzej Peek&Poke dobio Tripadvisorov certifikat odličnosti

Davne 2007. godine nitko nije znao da će se otvoriti prvi muzej stare informatičke tehnologije u Hrvatskoj.

Davne 2007. godine nitko nije znao da će se otvoriti prvi muzej stare informatičke tehnologije u Hrvatskoj.

Kada se priča o Peek&Pokeu mora se naglasiti da je ovo jedan od najvećih muzeja informatičke tehnologije u ovom dijelu Europe, na prostoru tristo kvadratnih metara.

Muzej se nalazi u samom centru Rijeke.

Posjetitelji u muzeju osim što mogu vidjeti stara računala, mogu se i poigrati s njima. U modernom NetKorneru možete otići na internet, a muzej nudi mogućnost skeniranja, snimanja i printanja na printerima najnovije generacije.

Za sve one koji se nađu u Rijeci muzej radi od 12 do 21 sat.

Komentari i ocjene na Tripadvisoru su više nego dobri. Tako je jedan posjetitelj komentirao da je ovo više od muzeja, to je raj za štrebere. - Ne zaboravite otići na turu po muzeju sa strastvenim kraljem ovoga mjesta. - komentirao je korisnik.

Inače, Tripadvisorov certifikat odličnosti dodjeljuje se onim mjestima koja konstantno imaju pozitivne ocjene i komentare.

Muzej Peek&Poke osim informatičkog muzeja, ima i Muzej djetinjstva. Muzej djetinjstva podjeljen je na više cjelina, a to su: Park stvaranja, Zona fosila, Društveni krug, Oglasni prolaz, Knjiški kutak, Carstvo lutaka, Pješčana arena, Zov ulice i Ispred ekrana.

Ako odete u Rijeke ne zaboravite posjetiti Muzej Peek&Poke jer se raj za štrebere isplati posjetiti.