LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sedma umjetnost

„Ideš? Idem!” – prvi domaći igrani film koji okuplja najveće YouTube i Instagram zvijezde regije

Film donosi nesvakidašnje filmsko proputovanje od Zagreba do Istanbula u izvedbi najutjecajnijih influencera regije u kojem svatko od njih predstavlja – samog sebe!

Film donosi nesvakidašnje filmsko proputovanje od Zagreba do Istanbula u izvedbi najutjecajnijih influencera regije u kojem svatko od njih predstavlja – samog sebe!

Na kino-platna uskoro stiže nekonvencionalan projekt kao pravo osvježenje na domaćoj filmskoj sceni – prvi su put na filmu okupljeni najpoznatiji influenceri i YouTuberi iz regije: Veronika Rosandić, Kaja Kočevar – Kaya Solo, Vid Juračić, Fran Lauš, Bogdan Ilić – Baka Prase, Nika Ilčić, Amel Družanović – Meca Cazin, Nenad Krstić – Tony TCTN i mnogi drugi! Najzvučnija imena domaćeg virtualnog prostora, u kojem današnje generacije doslovce odrastaju, sudjeluju u zajedničkoj filmskoj avanturi, igranom filmu Ideš? Idem!.

Film donosi nesvakidašnje filmsko proputovanje od Zagreba do Istanbula u izvedbi najutjecajnijih influencera regije u kojem svatko od njih predstavlja – samog sebe! Iako on funkcionira kao fikcija, jedinstvena je to prilika za približavanje mladim zvijezdama koje su zaposjele virtualni prostor i vješto iskoristile zadanosti digitalnog doba kako bi od svojeg imena izgradile brend.

Spomenuta ekipa kreće na spontano putovanje na kojem će ih zadesiti neočekivani događaji, obrati i raspleti, kroz koje će otkriti nove spoznaje, obnoviti stare ljubavi, ali i započeti nove, a sve s konačnim ciljem da putovanje završe na velikom gejmerskom okršaju u Istanbulu. Kako tko od njih funkcionira u zadanim uvjetima te koliko se virtualna slika koju predstavljaju svojim generacijama razlikuje od njih samih, tj. lika kojeg utjelovljuju, publika će moći provjeriti već od ove jeseni

Ideš? Idem! dugometražni je prvijenac Ljube Zdjelarevića, scenarij potpisuje Nikolina Bogdanović, produkciju Kinoteka, a producenti su Barbara Jukopila i Ljubo Zdjelarević. Direktor fotografije je Raul Brzić, a montažu potpisuje Ana Marija Sremec. Distributer je 2i Film.

FOTO: PIXABAY