LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sentir y gustar – Kušaj i guštaj

Gdje ćeš ti ovo ljeto? Dođi u kino Forum, pogledaj besplatni film koji će te inspirirati!

Ako ste otvoreni za jedno potpuno novo i drugačije iskustvo – dođite 7. lipnja u 20 sati u kino Forum (Studentski dom Stjepan Radić – Sava) na besplatnu projekciju filma „Sentir y gustar – Kušaj i guštaj“.

Ako ste otvoreni za jedno potpuno novo i drugačije iskustvo – dođite 7. lipnja u 20 sati u kino Forum (Studentski dom Stjepan Radić – Sava) na besplatnu projekciju filma „Sentir y gustar – Kušaj i guštaj“.

Dugo toplo ljeto je pred vratima. Bez obzira na to imate li već neke planove ili još uvijek kombinirate što raditi, gdje otići i s kim – ako ste otvoreni za jedno potpuno novo i drugačije iskustvo – dođite 7. lipnja u 20 sati u kino Forum (Studentski dom Stjepan Radić – Sava) na besplatnu projekciju filma „Sentir y gustar – Kušaj i guštaj“.

Pitate se kakve veze ima ovaj film s vašim planovima za ljeto? Riječ je o dokumentarnom filmu koji donosi priče i iskustva mladih ljudi koji su prošlo ljeto proveli tjedan dana u Hrvatskoj. Naša zemlja bila je domaćin međunarodnog isusovačkog susreta mladih Magis Europe 2022 na kojem je sudjelovalo više od 350 mladih iz 20 različitih zemalja svijeta. Ekipa je sudjelovala na eksperimentima na 29 lokacija, od Osijeka, preko Medvednice i Velebita pa do Dubrovnika. Neki su čistili parkove i šume, drugi su vozili kajake i bicikle, treći su slikali ikone, brinuli o konjima, plesali, pravili soparnik i upoznavali zaleđe Dalmacije…

Kroz različite aktivnosti odmaknuli su se od svoje svakodnevice te su u jednoj novoj sredini i dnevnom rasporedu pokušavali pronaći radost i produbiti odnos s Bogom. Guštali su u prirodnim ljepotama Hrvatske, moru, suncu, hrani. Upoznali su mlade ljude iz Meksika, Venezuele, Libanona, Nigerije itd. Što im je bilo teško? Što im je bio vrh života? Kako su se osjećali i gdje su sve otkrivali Božju prisutnost? Odgovore ćete saznati ako dođete 7.6. u kino Forum. Guštat ćete sigurno! Film je dosad pogledalo više od 1000 ljudi, možda vam njihovi dojmovi budu dodatan poticaj da odvojite vrijeme za ovaj jedinstveni film, kažu organizatori.

P.S. Lanjski, međunarodni Magis je bio takav hit da smo Udruga ove godine organizira Magis CRO program, manjeg obima, ali s top eksperimentima. Prijave su otvorene, a sve informacije pronađite na Magis stranici.

FOTO: MAGIS, PRESS