LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Motovun Film Festival

Filmski klasici na tajnim zagrebačkim lokacijama

Zagrijavanje za tajnu filmsku potjeru počinje već u subotu, 24. lipnja, kada je na rasporedu za Oscara nominirana Fincherova ekranizacija knjige „Klub boraca“ Chucka Palahniuka.

Zagrijavanje za tajnu filmsku potjeru počinje već u subotu, 24. lipnja, kada je na rasporedu za Oscara nominirana Fincherova ekranizacija knjige „Klub boraca“ Chucka Palahniuka.

Skrivanjem kultnih filmova generacija diljem Zagreba Motovun Film Festival pobrinut će se da zagrebačka publika prije velikog uspona na motovunsko Brdo filmova (25. – 29. srpnja) bude u zavidnoj filmskoj formi. Igra skrivača počinje 24. lipnja filmom Klub boraca, a želite li i vi otkrivati tajne lokacije održavanja projekcija, prijavite se na newsletter Motovun Film Festivala i sudjelujte u filmskom događaju za odabrano društvo.

U suradnji s Addiko bankom i posve jednostavnom filozofijom ako još ne možemo na Brdo, Brdo može k nama, Motovun Film Festival i ove godine, po četvrti put, podiže platna na super-skrivenim zagrebačkim lokacijama. U igri skrivača sudjeluje pet klasika koje pripadnici različitih generacija pamte kao nezaboravna filmska iskustva.

– Prvo pravilo Skrivenih projekcija je – nikome ni riječi! Drugo pravilo Skrivenih projekcija je – nikome ni riječi!

Zagrijavanje za tajnu filmsku potjeru počinje već u subotu, 24. lipnja, kada je na rasporedu za Oscara nominirana Fincherova ekranizacija knjige Klub boraca Chucka Palahniuka. Film koji nas podsjeća da na ovome svijetu nismo unikatne pahuljice, već samo organska tvar koja se iz dana u dan raspada, svi pamte kao nemilosrdnu kritiku konzumerističkog društva i odličnu glumačku sinergiju holivudskih faca – Edwarda Nortona, Brada Pitta i Helene Bonham Carter. Mjesto je projekcije Kuća za ljude i umjetnost Lauba, a ona je ujedno i jedina lokacija za koju ne trebate čekati da vam se 24 sata prije početka filma otkrije u elektroničkoj pošti.

FOTO: Motovun Film Festival

U društvu divnih stvorenja provedite noć na zemlji gledajući filmove skrivene diljem Zagreba. Do sredine srpnja bivši samostani, industrijske zone i zelene površine pretvaraju se u izvanredna kina u kojima možda više nikada nitko neće podignuti platno. Budi dio tajnog filmskog društva i prijavi se na newsletter Motovun Film Festivala koji se nalazi na službenoj mrežnoj stranici Festivala i sudjeluj u nezaboravnom filmskom događaju koji donosi Addiko banka.

Dodatne informacije potražite na Facebook događaju.

FOTO: MFF