LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Valentinovo u kazalištu

Elegantni humor predstave „Brak ustvari ljubav” gostuje u Koprivnici

– U ovoj predstavi se svi prepoznaju i potpuno je podređena publici, s mnogo elegantnog humora i živo izvođene glazbe. – poručuju iz kazališta Kult.

– U ovoj predstavi se svi prepoznaju i potpuno je podređena publici, s mnogo elegantnog humora i živo izvođene glazbe. – poručuju iz kazališta Kult.

Nakon odlične Dame s kamelijama, Ludens teatar vas poziva da Valentinovo, 14. veljače provedete u kazalištu. U 20 sati je na rasporedu predstava Brak ustvari ljubav kazališta Kult.

Koprivnička publika će u Domu mladih moći pogledati predstavu koja je već tri godine na repertoaru ovog kazališta iz Beograda, a koja je gostovala u zemljama regije te u Europi. Nakon Geneve i Züricha, dolazi i u Koprivnicu.

 U ovoj predstavi se svi prepoznaju i potpuno je podređena publici, s mnogo elegantnog humora i živo izvođene glazbe. Pored teksta u kojem publika pronalazi sebe i identificira se s protagonistima, ova se predstava oslanja i na živo otpjevane glazbene brojeve. Cilj nam je bio dokazati da predstava može biti zanimljiva i smiješna bez psovki, politike i prostog podilaženja publici. Izvođenje ove predstave za Dan zaljubljenih je pun pogodak! – poručuju iz kazališta Kult.

Ulaznice za predstavu mogu se kupiti u Le Petit Caféu, Šarenom dućanu, Hotelu Podravina, na portalu Ulaznice.hr te u uredu Ludens teatra (Dom mladih/1. kat). Cijena u pretprodaji iznosi 40 kuna, dok će se na dan predstave moći kupiti na blagajni Doma po cijeni do 50 kuna.

FOTO: LUDENS TEATAR