LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za sve ljubitelje književnosti

Čitaj, pitaj uskoro donosi književnu tribinu, kviz, nagrade, razmjenu knjiga i još mnogo toga

Čitaj, pitaj održava se u srijedu, 25. studenog, u 17:30 u Stablu znanja – powered by A1 (Studentski centar u Zagrebu, prvi kat desno). Sudjelovanje je besplatno, ali je potrebno prijaviti se.

Čitaj, pitaj održava se u srijedu, 25. studenog, u 17:30 u Stablu znanja – powered by A1 (Studentski centar u Zagrebu, prvi kat desno). Sudjelovanje je besplatno, ali je potrebno prijaviti se.

Studentski centar u Zagrebu ove će srijede postati mjesto za sve mlade koji vole književnost i za one mlade koji tu književnost pišu jer se održava projekt Čitaj, pitaj. U dva sata bogatog programa posjetitelji će moći poslušati panel-raspravu Što znači biti (uspješan) mladi autor u 21. stoljeću?, igrati kviz o književnosti na filmu i sudjelovati u razmjeni knjiga Šalji dalje

Na panel-raspravi Što znači biti (uspješan) mladi autor u 21. stoljeću? sudjelovat će Sara Malić, pjesnikinja i studentica čija poezija plijeni pažnju na društvenim mrežama, Vigor Vukotić, književnik javnosti poznat kao jedan od moderatora Književne tribine Učitavanje koji zna sve o mladim autorima, te Luka Tripalo, svestrani mladi književnik koji iza sebe ima već nekoliko književnih nagrada, uspješnih projekata, održanih radionica i objavljenu poeziju. 

Nakon što poslušate panel-raspravu i pitate Saru, Vigora i Luku sve što vas zanima o svijetu mladih književnika, vrijeme je da mi pitamo vas: za vas smo pripremili kviz Književnost na filmu, koji će se održati nakon panel-rasprave. Oni koji pokažu najzavidnije znanje osvojit će prave književne poslastice za koje su se pobrinuli partneri projekta Vuković & Runjić i Znanje

No, čak i ako filmovi nisu vaša jača strana, pobrinut ćemo se da kući ne odete praznih ruku jer organiziramo razmjenu knjiga Šalji dalje. Na događaj možete donijeti knjige iz svoje kućne biblioteke koje želite proslijediti dalje, a zauzvrat možete sa sobom ponijeti knjigu (ili knjige) koje donese netko drugi. Uz to, svakog posjetitelja čeka poklon-paket koji je pripremio organizator projekta – udruga Centar za razvoj mladih

Projekt Čitaj, pitaj jedinstvena je prilika da upoznate uspješne mlade autore, pokažete svoje znanje o knjigama i filmovima i, najvažnije od svega, nabavite izvrsno štivo za čitanje. Sve što je potrebno za sudjelovanje jest prijaviti se na poveznici i u srijedu, 25. 11, u 17:30 doći u Stablo znanja – powered by A1 (Studentski centar Zagreb, prvi kat desno). 

Sve informacije o projektu, kao i bogate književne sadržaje i zanimljivosti, možete pronaći na Facebook stranici projekta, Instagram profilu i službenoj stranici. Projekt medijski prati, uz portal Studentski.hr, i Z1 Televizija.
FOTO: CENTAR ZA RAZVOJ MLADIH