LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zagreb Classic

Chaplinova filmska poslastica uz glazbu Zagrebačke filharmonije

Jeste li imali priliku gledati film i slušati glazbu iz filma u živoj izvedbi velikoga filharmonijskog orkestra? Nudi vam je Zagreb Classic.

Jeste li imali priliku gledati film i slušati glazbu iz filma u živoj izvedbi velikoga filharmonijskog orkestra? Nudi vam je Zagreb Classic.

Ovoga petka 8. srpnja u 21 sat orkestar Zagrebačke filharmonije po drugi put stiže na otvorenu pozornicu Tomislavova trga. Na prvom open air festivalu orkestara Zagreb Classic priprema poslasticu za sve ljubitelje glazbe, ali i filma!

Ne propustite projekciju kultnoga nijemog filma Mališan (The Kid) Charlieja Chaplina. Uz to, čut ćete živu izvedbu originalne Chaplinove glazbe iz filma u interpretaciji spomenute filharmonije pod vodstvom maestra Krešimira Batinića.

Foto: Igor Šoban

Program je dio projekta Fil(m)harmonija u kojemu Zagrebačka filharmonija uspješno spaja dvije umjetnosti: glazbu i film. Film Mališan kultni je Chaplinov nijemi film s neprolaznom pričom o Skitnici i malome napuštenom dječaku, koji od 1921. do danas osvaja srca brojnih ljubitelja filmske umjetnosti.

Film sa smiješkom i pokojom suzom  kako stoji u uvodnom titlu, Chaplinov će film bez sumnje od publike u petak po tko zna koji put izmamiti i jedno i drugo. Prije svega, donijet će puno užitka svim posjetiteljima. Stoga ne propustite ovu priliku za uživanje u glazbi i filmu na travi.