LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci

Budite dio filmskog žirija STIFF festivala

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci traži kreativne, poduzetne i vrijedne studente za filmski žiri STIFF festivala. Rok za prijavu je 8. rujna 2016. godine.

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci traži kreativne, poduzetne i vrijedne studente za filmski žiri STIFF festivala. Rok za prijavu je 8. rujna 2016. godine.

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci traži volontere koji će postati dio tima STIFF festivala. Riječ je o trećem izdanju Međunarodnog studentskog filmskog festivala koji se od 13. do 15. listopada 2016. odvija u Rijeci. SKC traži kreativne, poduzetne i vrijedne studente za filmski žiri STIFF-a.

Članovi žirija STIFF-a morat će odgledati filmove u programu festivala te odabrati i proglasiti najbolji studentski film u pojedinoj kategoriji. Nakon odgledanih filmova i dogovora s ostatkom žirija, volonteri će obavijestiti koordinatoricu o odrađenom poslu i odluci. Prije izvršavanja zadataka, voditelj SKC-a će održati prezentaciju svim volonterima na kojoj će predstaviti festival te iznijeti njihova zaduženja. Stručnu podršku daje selektorica festivala zadužena za koordinaciju volonterskog žirija.

Posebne kvalifikacije koje organizatori traže od volontera su: odslušani kolegiji koji nude filmsko obrazovanje, poznavanje filma te iskustvo rada u žiriju. Volonteri će za svoje vrijeme uloženo u rad dobiti: iskustvo rada na filmskom festivalu, bit će navedeni kao dio tima festivala i kao članovi studentskog žirija, potvrdu o volontiranju (upis u volontersku knjižicu), mogućnost sudjelovanja na svim događajima festivala, promidžbeni materijal festivala te zahvalnicu.

Više informacija možete pronaći na mrežnim i Facebook stranicama festivala na kojima se nalazi i prijavnica za volontiranje. Ispunjenu prijavnicu trebate poslati na skc@uniri.hr. Rok za prijavu je 8. rujna 2016. godine

FOTO: SKC RIJEKA