LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt Teatra K.

Besplatno na premijeru „Igre Gordogana”, studentskog kazališnog projekta

Kazališna sekcija Kluba studenata komparativne književnosti Teatar K. pripremila je novi projekt koji će se besplatno prikazati u Kinu Forum.

Kazališna sekcija Kluba studenata komparativne književnosti Teatar K. pripremila je novi projekt koji će se besplatno prikazati u Kinu Forum.

Kao rezultat svog cjelogodišnjeg projekta ove akademske godine Teatar K. najavljuje premijeru predstave Igra Gordogana. Prikazat će se 21. travnja 2018. u 20 sati u Kinu Forum (Studentski dom Stjepan Radić).

Predstava je temeljena na tekstu Radovana Ivšića Kralj Gordogan i na prividno fantazmagoričan način govori o vrlo aktualnoj društvenoj situaciji. Cijeli projekt nastao je u potpunosti studentskim volonterskim radom, uz podršku Studentskog centra u Zagrebu te Odsjeka za komparativnu književnost Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Teatar K. kazališna je sekcija u sklopu Kluba studenata komparativne književnosti Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Djeluje već pet godina i svaku akademsku godinu obilježava kazališnim projektom. Međutim, ne funkcionira kao dramski studio, nego kao mjesto gdje se bilo tko može okušati u praktičnom kazališnom radu te pridonijeti svojim interesima i talentom (ili nedostatkom istog). Cjelokupna je produkcija kazališnih predstava na studentima – od režije i dramaturgije, preko glume, vođenja radionica, do promocije i tako dalje.

Ulaz je na predstavu slobodan.

FOTO: TEATAR K.