LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pa tamburama mangupi prepreče put

Balašević nastupa u Sarajevu i Splitu

Ako još niste uživali u turneji „Pa tamburama mangupi prepreče put”, osigurajte ulaznicu za koncert u Sarajevu i Splitu, koji će se održati u četvrtom i petom mjesecu. Za koncert u Sarajevu organizira se i autobus.

Ako još niste uživali u turneji „Pa tamburama mangupi prepreče put”, osigurajte ulaznicu za koncert u Sarajevu i Splitu, koji će se održati u četvrtom i petom mjesecu. Za koncert u Sarajevu organizira se i autobus.

Novosadski kantautor Đorđe Balašević održat će 25. travnja koncert u Sarajevu, a 22. svibnja u Splitu, i to povodom turneje „Pa tamburama mangupi prepreče put”. U Hrvatskoj i u drugim susjednim zemljama vlada velik interes za Balaševićevu tamburašku turneju, zbog čega će se organizirati prijevoz iz hrvatskih gradova za koncert u Zagrebu.

Organizatori će Balaševićevim hrvatskim fanovima omogućiti da lakše dođu na koncert u sarajevskoj areni Zetra. Na dan koncerta polazak će biti moguć iz Zagreba u 6:00 (s perona 502-506), s naplatnih kućica u Ivanić Gradu u 6:35, s naplatnih kućica u Novoj Gradiški u 7:45 te s parkirališta kod autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu u 8:15. Dolazak u Sarajevo planira se u popodnevnim satima. Smještaj je osiguran u hotelu s četiri zvjezdice, a predviđeno vrijeme odlaska je idućeg dana u 15 sati. Cijena paketa, koji uključuje put, smještaj i ulaznicu, iznosi 699 ili 799 kuna, ovisno o tome uzima li se ulaznica za parter ili fan pit. Ostale detalje možete vidjeti na linku.

Gotovo mjesec dana nakon sarajevskog koncerta, Balaševićeva stanica bit će Spaladium arena u Splitu. Ulaznice za splitski koncert ulaze u prodaju 30. ožujka u ponoć te će se do 6. travnja moću kupiti online u sustavu www.ticketshop.hr. Nadalje, karte će se od 7. travnja do dana koncerta moći kupiti online, ali i na blagajni Spaladium arene te u Tisak media centrima diljem Hrvatske.

„Tamburica-edition” Balaševićevi koncerti oduševili su sve obožavatelje te vlada velika zainteresiranost za njih. Pomama za njegovim koncertima najbolje se vidjela prije dvije godine, kada je održao tri koncerta u Lisinskom sa sedamnaest glazbenika, među kojima su bili i glazbenici iz tamburaškog sastava Zorula.

Ako u tamburaškoj verziji želite čuti „Remorkera”, „Jesen stiže, dunjo moja”, „Panonskog mornara”, „Ringišpil”, „D-mol” i druge hitove, osigurajte ulaznicu na vrijeme.

FOTO: FACEBOOK