LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Otvoreno za sve zainteresirane

Ako razmišljate o karijeri scenarista, ovim natječajem dobivate priliku života!

Natječaj je otvoren za sve koji se žele okušati u ovoj formi umjetničkog izražaja, a kandidati iz Hrvatske i ostalih zemalja regije mogu sudjelovati tako da 31. kolovoza 2015. preuzmu scenaristički zadatak.

Natječaj je otvoren za sve koji se žele okušati u ovoj formi umjetničkog izražaja, a kandidati iz Hrvatske i ostalih zemalja regije mogu sudjelovati tako da 31. kolovoza 2015. preuzmu scenaristički zadatak.

Tvrtka ContentLAB&Factory pokrenula je natječaj u sklopu kojeg će se najtalentiranijim scenaristima podijeliti 12 stipendija te omogućiti stjecanje novih znanja i vještina s područja scenaristike.

Najbolji će dobiti priliku zaposliti se kao scenaristi na razvoju igranog TV-programa za najveće televizijske kuće u regiji.

Natječaj je otvoren za sve koji se žele okušati u ovoj formi umjetničkog izražaja, a kandidati iz Hrvatske i ostalih zemalja regije mogu sudjelovati tako da 31. kolovoza 2015. preuzmu scenaristički zadatak koji će biti objavljen na web stranici tvrtke.  

Podcast Shegrt: „Kako mi je studentska praksa otvorila vrata prvog posla”


Scenaristički zadatak imat će vremensko ograničenje od 24 sata od trenutka preuzimanja do predaje. Scenaristi će u tom roku imati priliku iskazati dvije najvažnije karakteristike dobroga scenarista: kreativnost i brzinu.

Iz pristiglih prijava odabrat će se kandidati za uži krug koji će biti pozvani na individualne razgovore. Između njih odabrat će se 12 polaznika koji će od listopada 2015. sudjelovati u našem Mentorskom programu, na kojem će, uz edukaciju, sudjelovati i u kreiranju i pisanju novih igranih TV-serija.

Agronomija nagrađuje studentske aktivnosti i postignuća, ovo su uvjeti natječaja


Mentorski program temelji se na iskustvima i uspjesima mentora, koji su radili na uspješnim domaćim i međunarodnim projektima. Gostujući mentor bit će američki scenarist John Vorhaus, koji je kao glavni scenarist sudjelovao u razvoju popularne serije Married with Chidren (Bračne vode).

Slični program pokrenut je u Mađarskoj u veljači ove godine na koji se prijavilo 700 kandidata, a izabrani scenaristi već razvijaju dvije serije, „The Invisible Scar“ (krimi dramu u stilu Sherlocka Holmesa, smještena u Austro-Ugarsku Monarhiju) i dramedy „Wannabes“, smještenu u svijet reality show zvijezda čiji je mentor i jedan od tvoraca John Vorhaus.

Objavljene konačne rang-liste: više od 23 tisuće novih studenata kreće na fakultete!


FOTO: FACEBOOK