LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Javni prijevoz

ZET uveo privremene izmjene u noćnom prijevozu

Narednih dana uvode se izmjene u prometovanju zagrebačkih linija javnog prijevoza 31, 32, 33 i 34.

Narednih dana uvode se izmjene u prometovanju zagrebačkih linija javnog prijevoza 31, 32, 33 i 34.

Od 1. ožujka ZET je uveo privremene izmjene u noćnim tramvajskim linijima.

Noćna linija 31

– U noćima od ponedjeljka, 1. ožujka, do četvrtka, 4. ožujka, kao i u noćima od petka, 5. ožujka, do ponedjeljka, 8. ožujka, umjesto tramvaja linije 31 vozit će autobus. – javljaju iz ZET-a.

Napominju i da autobus ne koristi tramvajska stajališta Studentski dom Stjepan Radić, Arena Zagreb, Most mladosti i Borovje istok.

Noćna linija 32

U noćima od ponedjeljka, 1. ožujka, do subote, 6. ožujka, umjesto tramvaja linije 32 vozit će autobus. Razlog su tome radovi na sanaciji kolosijeka na Savskoj cesti.

Noćna linija 33

Autobus će voziti umjesto tramvaja broj 33 također zbog radova na sanaciji kolosijeka na Savskoj cesti. Riječ je o noćima od ponedjeljka, 1. ožujka, do subote, 6. ožujka.

Noćna linija 34
– Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka na Ljubljanici, u noćima od ponedjeljka, 1. ožujka, do ponedjeljka, 8. ožujka, umjesto tramvaja noćne linije 34 vozit će autobusi. – pišu iz ZET-a.
Navode i da će autobus iz Dupca voziti izmijenjenom trasom: Dubec – redovnom trasom do Selske – (ravno) Ozaljska – prije terminala (lijevo) Puljska – (desno) Zagrebačka avenija – (desno) Fallerovo šetalište terminal​.
FOTO: PIXABAY