LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Obavijest građanima

ZET: Izmjene u autobusnom prijevozu uoči blagdana Male Gospe i cestovnih radova

Određene autobusne linije neće voziti ili će prometovati izmijenjenom trasom, a neka stajališta neće biti u funkciji.

Određene autobusne linije neće voziti ili će prometovati izmijenjenom trasom, a neka stajališta neće biti u funkciji.

U Stenjevcu se povodom obilježavanja blagdana Male gospe u petak, 8. rujna, održava proštenje. Uslijed toga doći će do izmjene na autobusnim linijama 119 (Črnomerec – Podsused most) i 146 (Reljkovićeva – Malešnica – Jankomir).

Autobusna linija 119


Autobus će prometovati od 8 sati djelomično izmijenjenom trasom u oba smjera. S Črnomerca, autobusi će voziti  uobičajenom trasom do raskrižja Ilice i Vrapčanske ulice, nastaviti Ilicom i Alejom grada Bolonje, skrenuti lijevo u Ulicu Velimira Škorpika te desno na Samoborsku cestu, odakle nastavljaju uobičajenom trasom. Na izmijenjenom dijelu trase autobusi linije 119 koristit će sva usputna stajališta.
 

Autobusna linija 146


Autobus će voziti od 5 sati ujutro skraćeno do rotora koji spaja Ulicu Ivane Brlić Mažuranić i Stenjevečku ulicu. Ulazno, odnosno izlazno stajalište bit će u Ulici Ivane Brlić Mažuranić, i to u smjeru grada. 

Do izmjena dolazi i kod autobusnih linija 172 (Črnomerec – Zaprešić), 176 (Črnomerec – Gornja Bistra) i 177 (Črnomerec – Poljanica – Gornja Bistra), koje će se od 8 sati u oba smjera zaustavljati na autobusnom stajalištu Gospodska.
 

Autobusna linija 237 (Kvaternikov trg  Kozari Putevi) 


Autobus će od petka, 8. rujna, u 17 sati, do subote, 9. rujna, u 16 sati prometovati djelomično izmijenjenom trasom u oba smjera, zbog radova koji uvjetuju zatvaranje za promet Ulice Koledovčina ispred kućnog broja 1d: 

Kvaternikov trg – redovnom trasom do raskrižja Heinzelove ulice i Slavonske avenije – (ravno) Radnička cesta – (lijevo) Kanalski put – u nastavku redovnom trasom prema Kozari Putevima.

Autobusno stajalište Radnička  u smjeru istoka i obostrana autobusna stajališta Končar, Čavićeva i Elka neće biti u funkciji. Na izmijenjenom dijelu trase autobusna linija neće koristiti usputna stajališta, osim autobusnog stajališta Radnička u smjeru juga.
 

Autobusna linija 142 (Vrapčanska aleja  Jačkovina  Vrapčanska aleja) 


Autobus neće prometovati u subotu, 9. rujna, od 7 do 14 sati, zbog radova koji uvjetuju zatvaranje Ulice Manterovčak kod kućnog broja 42.