LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novi termin festivala u Rovinju

Zbog koronavirusa odgađaju se Dani komunikacija!

Festival tržišnih komunikacija umjesto u travnju započet će 29. listopada 2020. kada će u rovinjskom hotelu Lone ugostiti niz fascinantnih predavača iz cijeloga svijeta.

Festival tržišnih komunikacija umjesto u travnju započet će 29. listopada 2020. kada će u rovinjskom hotelu Lone ugostiti niz fascinantnih predavača iz cijeloga svijeta.

Dani komunikacija ove će se godine, umjesto početkom travnja, održati od 29. do 31. listopada. Nastavno na preporuke Svjetske zdravstvene organizacije vezano uz globalnu situaciju sa širenjem koronavirusa, a zbog predanosti sigurnosti svih 3 tisuće sudionika, predavača i partnera koji ovaj netipični festival čine jednim od najboljih na svijetu, organizatori su donijeli odluku o pomicanju datuma održavanja s proljeća na jesen.

 

Odluka o novom terminu donesena je i zbog činjenice da su kompanije u kojima radi dio predavača i sudionika zabranile putovanja, kao i sudjelovanja u većim događanjima. Odabirom novog termina Dani komunikacija pridružili su se cijelom nizu drugih međunarodnih i domaćih događanja koja, stavljajući na prvo mjesto zdravlje i dobrobit svakog pojedinca, održavanje prilagođavaju trenutno neizvjesnim okolnostima.


Vezano: Ministrica Divjak predložila alternativne oblike održavanja nastave u slučaju širenja koronavirusa


Organizatori ujedno zahvaljuju svim dugogodišnjim prijateljima festivala i vjernim sudionicima koji su osigurali svoje mjesto na festivalu te poručuju da kotizacije i Maistrini smještajni kapaciteti kupljeni za ovogodišnje trodnevno festivalsko izdanje svakako vrijede za novi termin u listopadu 2020. – i vrijedna su investicija u znanje, poslovanje, ali i napredak domaće struke.


Vezano: Provjerili smo provode li hrvatski studentski gradovi mjere opreza zbog koronavirusa i dolaska inozemnih studenata


Snagu festivala i u novom, jesenskom terminu pokazuju do sada najavljeni svjetski lideri koji su potvrdili sudjelovanje u Danima komunikacija u ulozi predavača. Oni redom stoje iza festivala, pa će se u listopadu domaćim sudionicima u stvaranju najnovijeg izdanja ovog međunarodno prepoznatog festivala pridružiti: najutjecajniji svjetski direktor marketinga Keith Weed; Emmyjem nagrađivani dizajner Chris Do; donedavno vodeći evanđelist Microsofta James Whittaker; futurolog i vizionar Ari Popper; Merlee Jayme, jedna od samo osam žena među 100 najboljih kreativnih direktora; jedan od 25 najboljih svjetskih kreativaca po Forbesu Rei Inamoto; Paul Holmes, začetnik čuvenog Holmes Reporta i legenda industrije odnosa s javnošću; David Orlic, koji dolazi iz jedne od najnagrađivanijih PR-agencija na svijetu; Tim Leake s možda najzanimljivijim predavanjem s ovogodišnjeg Cannes Lions festivala naziva Ugly Sells; Toshihiko Tanabe – nagrađivani kreativac iz dalekog Japana; globalna direktorica dizajna P&G-a za sva svjetska tržišta Olga Roza i niz drugih.

 

Najčešća pitanja i odgovore o Danima komunikacija potražite na poveznici. Sve se dodatne informacije nalaze na službenoj stranici

FOTO: KOMUNIKACIJSKI LABORATORIJ