LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Istrian Tourism Competition (ITC)

Završna ceremonija Istrian Tourism Competition-a

Nakon dva mjeseca trajanja projekt Istrian Tourism Competition (ITC) uspješno je priveden kraju održavanjem završne ceremonije na kojoj su dodijeljeni certifikati te proglašeni pobjednički timovi. Detalji na linku!

Nakon dva mjeseca trajanja projekt Istrian Tourism Competition (ITC) uspješno je priveden kraju održavanjem završne ceremonije na kojoj su dodijeljeni certifikati te proglašeni pobjednički timovi. Detalji na linku!

Nakon dva mjeseca trajanja projekt Istrian Tourism Competition (ITC) uspješno je  priveden kraju održavanjem završne ceremonije na kojoj su dodijeljeni certifikati te proglašeni pobjednički timovi. U projektu je sudjelovalo 50-ak studenata i mladih osoba koji su osim natjecanja u poslovnim slučajevima iz područja turizma bili u prilici odslušati i predavanja te se upoznati sa razvojem lokalnog turizma tokom posjete Općini Bale. 

Završna ceremonija natjecanja Istrian Tourism Competition-a (ITC) u organizaciji START-UP udruge održana je u dvorani Istra Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u Puli. Na početku su nazočne pozdravili voditelji projekta Amel Hadžipašić i Filip Šetić. Potom su se nazočnim obratili i proglasili pobjednike izvršna koordinatorica Ureda Uprave Uniline-a Dijana Kofler te Jelena Latin iz IRTA-e d.o.o. Također, na otvorenju su prisustvovali Cinzia Zubin, voditeljica Ureda HBOR-a i prodekanica FET-a „Dr. Mijo Mirković“  Ksenija Černe.

“Stigli smo do finalne faze ovogodišnjeg ITC projekta Start-up udruge kada proglašavamo pobjednike natječaja. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u projektu, uložili svoje vrijeme, trud i znanje u izradi Uniline case study-a. I nama u Uniline-u, suradnja na ovom projektu, bila je zanimljivo iskustvo. Na temu koju smo zadali  pristiglo je sedam radova i ocjenjivačkom timu je bilo izuzetno teško izdvojiti tri najbolja rada. No nekoliko timova se ipak izdvojilo i ugodno nas iznenadilo svojim idejama i kvalitetnim prijedlozima rješenja. Nakon što smo evaluirali sve relevantne elemente svakog rada odabrali smo pobjednike: 1. mjesto tim SEVEN, 2. mjesto tim DJ FIN i 3. mjesto tim DRAGON. Čestitam pobjednicima, ali i svim sudionicima na sudjelovanju i nadam se novom jednako zanimljivom i uspješnom projektu sljedeće godine ” izjavila je Dijana Kofler, izvršna koordinatorica Ureda Uprave Uniline d.o.o.

Dobitnici nagrada za poslovne slučajeve od Uniline-a i IRTA-e su: 

UNILINE d.o.o.: 

1. SEVEN tim – Ivan Marić, Larisa Kontošić
2. DJ FIN tim – Jelena Čudić, Dorotea Travalja
3. DRAGON tim – Dejan Mirić, Engel Ikić

IRTA d.o.o.:

1. TWO tim – Antonija Bajec, Tina Šugar
2. SABIO tim – Vivijana Smoković, Ivana Valić
3. ISTRA tim – Patrik Parović, Anja Svećarovski 

Nakon završnice nastavilo se neformalno druženje u kantini "Indeks" na FET-u, gdje su se natjecatelji međusobno upoznali i razmijenili iskustva s predstavnicima poduzeća. Time je uspješno završen još jedan projekt START-UP udruge, a već u bližoj budućnosti su u planu novi projekti i natjecanja.

FOTO: ICT