LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
DK Home

Završilo događanje koje je na Tuškancu okupilo elitu komunikacijske industrije

Organizatori Dana komunikacija iskazali su se spin-off festivalom na Tuškancu, koji nas je uz sjajno raspoloženje i trijumf najboljih u komunikacijskoj industriji uveo u ljeto!

Organizatori Dana komunikacija iskazali su se spin-off festivalom na Tuškancu, koji nas je uz sjajno raspoloženje i trijumf najboljih u komunikacijskoj industriji uveo u ljeto!

DK Home presented by A1, koji se održao na zagrebačkoj Ljetnoj pozornici Tuškanac 14. i 15. lipnja u after-work terminu, uz potrebne mjere sigurnosti i distance, uspješno je otvorio ljetnu sezonu te omogućio dugo priželjkivano i prijeko potrebno druženje i razmjenjivanje dojmova, ali i nagradio najbolja marketinška, digitalna i kreativna ostvarenja te dao vjetar u leđa komunikacijskoj zajednici.

Taj spin-off rovinjskih Dana komunikacija smjestio se u zadivljujući zeleni ambijent u samom centru Zagreba, a sudionici su mogli tijekom dva dana uživati u uvidima niza domaćih stručnjaka na panel-diskusijama, s njima razmijeniti svoje stavove i poslovne uvide, a potom u prekrasnom amfiteatru Tuškanca pogledati najbolje radove domaće komunikacijske industrije te prigodno proslaviti pobjede nakon izazovne godine, stoji u priopćenju.

Foto: HURA
– Organizatori zahvaljuju svim prijateljima ovoga netipičnoga festivala u netipičnim okolnostima koji su podržali napore i želju za okupljanjem komunikacijske zajednice, svima koji su bili dijelom organizacije te pomogli u realizaciji prekrasnog događanja, a posebice sudionicima koji su svojim interesom, dolaskom i sjajnim raspoloženjem obogatili program i stvorili sjajno raspoloženje. – poručuju iz HURA-e.
A1 Hrvatska generalni je partner vrhunskog ugođaja DK Homea, uz koji događanje podržavaju i partneri Franck, Zagrebačka banka, Konzum, Volkswagen ID.4, Wiener osiguranje Vienna Insurance Group, Europski parlament u Hrvatskoj, WAI Moment, Studio Moderna, Podravka, King, KONČAR, PIK Vrbovec, Shutterstock, Naked Grouse, Cerovski Print Boutique, Go2Digital, Presscut i drugi. Sve informacije dostupne su na službenim stranicama.
FOTO: HURA