LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom „ZAMISLI“

Započela provedba projekta edukacija za jačanje civilnog društva

Po završetku projekta ojačani kapaciteti organizacija bit će u mogućnosti spremno odgovoriti na krizne situacije.

Po završetku projekta ojačani kapaciteti organizacija bit će u mogućnosti spremno odgovoriti na krizne situacije.

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom „ZAMISLI“ u partnerstvu s Hrvatskim savez udruga za mlade i studente s invaliditetom “SUMSI” i Centrom za mlade provodi projekt Edukacije za jačanje civilnog društva UP.04.2.1.11.0136.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 373.360,20 kn. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu 56.004,03 kn te iz Europskog socijalnog fonda u iznosi od 317.356,17 kn. Projekt je započeo 21.03.2022. godine te traje 18 mjeseci.

Kroz projekt Edukacije za jačanje civilnog društva će se ojačati ljudski kapacitete Udruge ZAMISLI, Saveza SUMSI i Centra za mlade Zagreb kroz edukacije u područje financijskog vođenja udruge/knjigovodstvo, praćenja troškova projekata i programa, vođenja promotivnih kampanja.

Također će se usvojit znanja o novim mogućnosti financiranja projekata i aktivnosti udruga te savjetovanja oko zapošljavanja marginaliziranih skupina. Kroz projekt će se izvršiti transfer znanja s Udruge ZAMISLI na partnere projekta u području volontiranja i edukacije korisnika osobne asistencije.

Po završetku projekta ojačani kapaciteti organizacija bit će u mogućnosti spremno odgovoriti na krizne situacije.

FOTO: PRESS