LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Le Dîner en Blanc

Započela prodaja ulaznica za najelegantniju večeru u Zagrebu

Najpoznatije druženje u bijelom stiže 20. svibnja u Hrvatsku na jednu od najljepših zagrebačkih lokacija koja će ostati najbolje čuvanom tajnom sve do početka večere.

Najpoznatije druženje u bijelom stiže 20. svibnja u Hrvatsku na jednu od najljepših zagrebačkih lokacija koja će ostati najbolje čuvanom tajnom sve do početka večere.

Samo osamsto najbržih sretnika dobit će priliku da uđe u ekskluzivnu internacionalnu obitelj Le Dîner en Blanc koja broji više od 100 000 članova diljem svijeta. Najpoznatije druženje u bijelom stiže 20. svibnja 2017. godine u Hrvatsku na jednu od najljepših zagrebačkih lokacija koja će ostati najbolje čuvanom tajnom sve do početka večere.

Le Dîner en Blanc 2015 Kigali, FOTO: Illume Creative Studio

Kako biste na vrijeme osigurali mjesto za sebe i svoju dragu osobu potrebno je učiniti tri koraka – registrirati se na službenoj stranici Le Dîner en Blanc, kupiti svoju ulaznicu odmah nakon što dobijete potvrdu organizatora da ste jedan od sretnika prvog izdanja te krenuti u kreiranje najposebnijih bijelih odjevnih kombinacija te dekoracija. Organizatori su potvrdili kako je započela prodaja ulaznica, ali mogućnost kupnje u ovoj fazi imaju samo oni koji su na svoj mail dobili službenu pozivnicu. Važno je naglasiti da se ulaznice trebaju kupiti što prije jer je broj mjesta za premijerno izdanje ograničen.

Donosimo cijenu za ljetni smještaj u Studentskom domu „Stjepan Radić“


– Prodaja ulaznica je krenula pa molimo sve koji su se registrirali da provjere svoj mail i potraže svoju pozivnicu jer im ona omogućuje kupnju i mjesto na prvom izdanju večere Le Dîner en Blanc. Naša je preporuka da ih osigurate što prije zbog velikog interesa i ograničenog broja mjesta. Ako to niste učinili do sad, registrirajte se na našu službenu stranicu jer je to jedini način da dobijete pozivnicu za ovo jedinstveno događanje – izjavila je Tihana Barišić, domaćica zagrebačkog piknika u bijelom te dodala – Našim smo gostima maksimalno pokušali olakšati prvo iskustvo pa smo im tako omogućili kupnju kompletne opreme, hrane i pića putem službene stranice. Ipak, želimo ih potaknuti da budu što kreativniji kada je riječ o dekoracijama za stol, malim detaljima, te odjeći jer ih osim posebnog doživljaja za njihov trud i kreativnost očekuju i nagrade o kojima ćemo više u danima koji slijede.

Kako bi se u potpunosti mogli posvetiti uživanju, organizatori su sudionicima ponudili i opciju online kupnje košare s delikatesama koje će ih dočekati na samoj lokaciji, a pripremit će ih vrhunski chefovi poznatih zagrebačkih restorana Blatazar, Okrugljak, Dubravkin put, Basta i Spoon. Košarice navedenih restorana također se mogu odabrati i kupiti na službenoj stranici, a osim hrane, sve koji nemaju potrebnu opremu oduševit će vijest da je također mogu unajmiti po cijeni od 300 kn. Organizatori savjetuju da požure jer je broj setova namještaja, kao i košara s hranom, ograničen. Za goste prvog piknika pripremljen je i vrhunski odabir pića pa će se tako na službenoj stranici moći odabrati šampanjac Piper-Heidsieck Cuvée Brut, vina Saints Hills Rośe, Roko i Nevina, te vode Janu i Jamnicu.

Rekordnih deset tisuća hodočasnika na 6. Antunovskom hodu mladih


Le Dîner en Blanc 2013 Cincinnati, FOTO: Emily Hanmerberg

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 250 kuna, odnosno 300 kuna ako se posjetitelji odluče za opciju prijevoza. Organizirani autobusi će u unaprijed određeno vrijeme obilaziti dogovorena stajališta u gradu i prevoziti goste i njihove stvari do tajne lokacije gdje će se piknik održati, a za povratak će se pobrinuti taksiji koji će čekati na improviziranom stajalištu kod lokacije. Početak nezaboravne večeri ispunjene druženjem s prijateljima i uživanjem u dobroj hrani i piću predviđen je za 19 sati, a trajat će do ponoći.

Za više informacija o pravilima događaja posjetite službene i Facebook stranice Le Dîner en Blanc u Zagrebu.

Donosimo pregled cijena smještaja za studente u najvećim hrvatskim gradovima


FOTO: DOMANTAS KVEDARAS