LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
8. tjedan psihologije

Zanimljive radionice i predavanja na zagrebačkom i dubrovačkom sveučilištu

 U sklopu 8. tjedna psihologije koji se diljem Hrvatske održava upravo ovaj tjedan, sudjeluje i Centar za savjetovanje i podršku studentima Sveučilišta u Zagrebu kao i Sveučilište u Dubrovniku u suradnji s Društvom psihologa Dubrovnik.

 U sklopu 8. tjedna psihologije koji se diljem Hrvatske održava upravo ovaj tjedan, sudjeluje i Centar za savjetovanje i podršku studentima Sveučilišta u Zagrebu kao i Sveučilište u Dubrovniku u suradnji s Društvom psihologa Dubrovnik.

U sklopu 8. tjedna psihologije koji se diljem Hrvatske održava upravo ovaj tjedan, od 16. do 22. veljače, sudjeluje i Centar za savjetovanje i podršku studentima Sveučilišta u Zagrebu, kao i Sveučilište u Dubrovniku. 

O brojnim aktivnostima koje se u sklopu ove hvalevrijedne manifestacije održavaju širom Lijepe Naše već smo pisali. Stoga zavirite u članak i odlučite se za neku od aktivnosti. U ponudi su brojne radionice, predstavljanja knjiga, kao i poučna predavanja. 

Centar za savjetovanje i podršku od 2013. godine svojim studentima pomaže i informira ih preko individualnih i grupnih savjetovanja. Radionice i predavanja daju savjete koji se tiču razvoja karijere, kao i prepoznavanja vlastitih kvaliteta i područja najvećeg interesa. U sklopu Centra djeluje i Ured za studente s invaliditetom kojem se, tvrde, oni mogu obratiti u bilo koje doba dana. 

Radionica na koju pozivaju sve zainteresirane ovaj tjedan održava se 19. veljače, u četvrtak, s početkom u 14 sati i to pod nazivom: „Upoznaj sebe - uspješno upravljaj svojom karijerom!". Na radionici će najviše riječi biti o razvoju specifičnih vještina te usvajanju praktičnih tehnika za samoprocjenu, donošenje i provedbu karijernih odluka i upćenito uspješnu samoregulaciju u kontekstu razvoja i karijere. 

Mjesto održavanja prostorije su Sveučilišta u Zagrebu, na adresi Ulica kralja Zvonimira 8. Prethodna prijava nije potrebna, no ako želite saznati nešto više ili pak strukturu cijele radionice, djelatnicima Centra možete se telefonski obratiti na broj 01/4564-210. 

Na našem krajnjem jugu, središnji događaj dubrovačkog tjedna psihologije održava se upravo u suradnji Društva psihologa sa Sveučilištem u Dubrovniku. To će biti javno predavanje prof. Ljubice Uvodić Vranić s temom „O braku, ljubavi i partnerskim odnosima" , a održat će se u srijedu 18. veljače s početkom u 18 sati. Mjesto održavanja sveučilišni je kampus.

Bit će riječi o neiscrpnoj temi ljubavi, o tome kako ona nastaje i razvija se kroz čovjekov život. Predavačica će razjasniti, u suradnji sa svim zainteresiranima, koje su to faze ljubavi, što je to zaljubljenost a što zreli partnerski odnos. 

FOTO: FACEBOOK.COM