LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
JEDNODNEVNA KONFERENCIJA

Youth Future Croatia: još se stignete prijaviti i čuti više o aktualnim promjenama na tržištu rada

Sve što trebate znati o digitalnom gospodarstvu možete čuti na sutrašnjim predavanjima konferencije Youth Future Croatia. Prijavite se i naučite što sve očekivati ulaskom na tržište rada u okviru nagle digitalizacije.

Sve što trebate znati o digitalnom gospodarstvu možete čuti na sutrašnjim predavanjima konferencije Youth Future Croatia. Prijavite se i naučite što sve očekivati ulaskom na tržište rada u okviru nagle digitalizacije.

Prijave za sutrašnju Youth Future Croatia konferenciju za studente i mlade koja će se održati na Zoomu još uvijek su u tijeku. Predavanjima tematike Digitalno gospodarstvo – revolucija u okviru transformacije zanimanja s početkom u 14 sati već poznati predavači donose odgovore na pitanja o položaju mladih koji ulaze na tržište rada u razdoblju digitalne tranzicije hrvatske ekonomije. 

O položaju hrvatskog gospodarstva u digitalizaciji, promjeni radnih i komunikacijskih uvjeta, poslovima budućnosti pa i umjetnoj inteligenciji i zelenoj tranziciji ekonomije govorit će Mislav Malenica, osnivač i direktor tvrtke Mindsmiths te predsjednik udruge CroAI, Ognian Zlatev, voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj, Maja Radišić Žuvanić, voditeljica Službe za digitalno gospodarstvo u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja i Marija Volarević sa Sveučilišta VERN te Katarina Horvat, direktorica HORKA-e. 

Predavanje Tanje Franotović o Europskom zelenom planu održivog razvoja nažalost je otkazano zbog nepredvidive situacije, no u nastavku pogledajte raspored ostalih predavača koji će vas upoznati s kompetencijama na tržištu rada u okviru digitalnog gospodarstva. 

Raspored predavanja jest sljedeći:
  • 14:10-14:45: Mislav Malenica, Autonomous support systems
  • 14:50-15:25: Katarina Horvat, Novo Vrijeme, nova komunikacija
  • 15:30-16:05: Ognian Zlatev, Kriza kao izazov i prilika za novi početak
  • 16:10-16:45: Maja Radišić Žuvanić, Digitalno gospodarstvo
  • 16:50-17:25: Marija Volarević, Karijera 2.0 – koliko digitalizacija utječe na radna mjesta i radne prilike.
Za slušanje predavanja i sudjelovanje u konferenciji prijavite se ispunjavanjem prijavnice kako biste dobili poveznicu na Zoom sastanak, a događaj zapratite na Facebook i Instagram profilu.