LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncert u pulskoj Areni

Y2K estetika vratila se i u glazbu: Avril Lavigne prvi put u Hrvatskoj

U najnovijem albumu „Love Sux“ pojavljuju se mnogi gosti kao što su Machine Gun Kelly, Blackbear, Yungblud, Mark Hoppus iz Blink-182 i Travis Baker.

U najnovijem albumu „Love Sux“ pojavljuju se mnogi gosti kao što su Machine Gun Kelly, Blackbear, Yungblud, Mark Hoppus iz Blink-182 i Travis Baker.

Ovog će ljeta u Hrvatskoj prvi puta nastupiti tzv. kraljica pop-punka Avril Lavigne. Prema najavi organizatora koncerta Charm Music, Avril će u pulskoj Areni pjevati 17. lipnja 2024. godine.

Tijekom proteklih 20 godina Lavigne je ostvarila izuzetan uspjeh, prodala 40 milijuna albuma diljem svijeta i osvojila brojne nagrade uključujući Grammy, Juno, MTV Music Awards i BRIT Music Awards. Njen prvi album iz 2002. Let Go postao je najprodavaniji kanadski album 21. stoljeća sa 16 milijuna primjeraka. Prvi album na razne playliste nultih te mp3 uređaje uvrstio je hitove poput Complicated, Sk8er Boi i I’m With You.
 


VEZANO: FOTO: Lil Drito iz Tvornice kulture okupio više od 20 regionalnih izvođača i izvođačica trap i r&b scene



Avril Lavigne vlasnica je Guinnessovog svjetskog rekorda za najmlađu solo izvođačicu na vrhu britanske ljestvice. Video, koji je postao dio pop-kulture i obilježio period nultih na glazbenoj sceni, Girlfriend prvi je dostigao 100 milijuna pregleda na YouTubeu. Osim glazbe, Avril je obilježila period nultih i svojim stilom i odjevnim kombinacijama, kao i prepoznatljivim pramenovima u kosi.


 

Nulte i u 2022.


U svojem najnovijem albumu iz 2022. pod nazivom Love Sux Avril se vratila svojim punk korijenima, a pjesme na ovom albumu karakterizira specifična mladenačka energija, na njemu se pojavljuju razni gosti: Machine Gun Kelly, Blackbear, Yungblud, Mark Hoppus iz Blink-182 i Travis Baker. Ovaj album najbolje je ocijenjen od svih prijašnjih albuma koje je Avril Lavigne izbacila.

Ulaznice za ovaj debitantski koncert Avril Lavigne u prodaji su od petka 1. prosinca u 10 sati ujutro, a mogu se kupiti na Eventim online sustavu ili na prodajnim mjestima Eventima. Cijene ulaznice variraju; od 65 eura za travnjak do 150 eura za plato.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli When We Were Young Festival (@whenwewereyoungfest)

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA