LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Slučaj devijantnog ponašanja

Vršnjačko nasilje u zagrebačkoj osnovnoj školi: Dječak davio kolegu iz razreda, roditelji iz očaja ne puštaju djecu na nastavu

Ogorčeni roditelji zbog nastalog incidenta već dva dana ne šalju svoju djecu na nastavu, a iz škole takve postupke osuđuju.

Ogorčeni roditelji zbog nastalog incidenta već dva dana ne šalju svoju djecu na nastavu, a iz škole takve postupke osuđuju.

Kontinuirano nasilno ponašanje učenika u jednoj zagrebačkoj osnovnoj školi, nagnalo je roditelje na drastičan korak. Kako je objavio Dnevnik.hr, problematični dječak već više od dvije godine terorizira kolege, ali i nastavne radnike. 

Ovog tjedna situacija je potpuno eskalirala, kada je dječak u školskom WC-u napao i pri tome davio drugog učenika. Napad je odmah prijavljen učiteljici, no ona se iz straha zajedno s učenicima zaključala u učionicu. Ogorčeni roditelji zbog nastalog incidenta već dva dana ne šalju svoju djecu na nastavu, a iz škole takve postupke osuđuju jer se tako koči njihovo obrazovanje.

Kao što smo ranije naveli, ovo nije prvi takav slučaj te je isti dječak više puta fizički i verbalno napadao ostale kolege, a u jednom navratu su morali intervenirati policijski službenici.

Moja kći prošle se godine toliko bojala odlaska u školu da se primila za vrata učionice, plakala i nije htjela ući u učionicu Što je sljedeće? Doći će u učionicu s nožićem? Svi kipimo - ističe majka jednog učenika, prenosi Dnevnik.hr-

Iz škole navode kako je danas održan hitan sastanak, ali bi se adekvatno rješenje moglo čekati i do dva tjedna.
 
FOTO: PIXABAY