LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pozitivno ludilo i adrenalin

Volontirajte na Motovun Film Festivalu!

Spremni ste doći do Motovuna i voljni ste prepustiti se festivalskom ludilu? Prijavite se do 15. lipnja za volontiranje na Motovun Film Festivalu.

Spremni ste doći do Motovuna i voljni ste prepustiti se festivalskom ludilu? Prijavite se do 15. lipnja za volontiranje na Motovun Film Festivalu.

Gotovo šezdeset volontera svake godine pomaže Motovun Film Festivalu kako bi prikazao stotinu filmova u pet najtoplijih dana srpnja. Organizatori i ove godine trebaju entuzijazam i energiju, volontere koji imaju strast, fleksibilnost i pouzdanost. I možda dozu ili dvije pozitivnog ludila i adrenalina.

Svakako, prava vrijednost volontiranja na Festivalu iskustva su koja volonteri stječu. Ako ste se prepoznali, pridružite se i prijavite se. Spremni ste doći do Motovuna, imate više od 18 godina i voljni ste dati najbolje od svoje energije i prepustiti se festivalskom ludilu – ispunite prijavnicu! Natječaj je otvoren do 15. lipnja, a rezultati će biti objavljeni 25. lipnja.

– Molimo vas da prilikom ispunjavanja prijavnice ispunite sva polja i budete kreativni i rječiti. Imajte na umu kako fotografija koju priložite mora odgovarati kriterijima festivalske akreditacije (dovoljno jasna fotografija na kojoj vam se vidi lice, bez sunčanih naočala i u pristojnom izdanju – nešto slično fotografiji na identifikacijskim dokumentima). Nepravilno ili nepotpuno ispunjene prijavnice neće se uzimati u obzir prilikom konačnog odabira. – poručuju organizatori.

Također, preporučaju da prije ispunjavanja prijavnice pročitate i ČPP – Često postavljana pitanja u kojima ćete naći sve detalje vezane uz volontiranje na MFF-u. Ako imate problema s ispunjavanjem ili vas muče pitanja koja se ne spominju u ČPP-u, slobodno pošaljite upit na e-mail adresu volonter@motovunfilmfestival.com.

Članak je objavljen u sklopu projekta Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće. Projekt provodi udruga Studentski informativni kutak, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

FOTO: MOTOVUN FILM FESTIVAL