LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentska X-ica

Voditelja s HRT-a optužili da je posprdno komentirao studenta tijekom prijenosa uživo

– A vidi ovaj jadan, donio je taj papirić. – komentirao je voditelj Meštrović tijekom prijenosa uživo.

– A vidi ovaj jadan, donio je taj papirić. – komentirao je voditelj Meštrović tijekom prijenosa uživo.

Voditelj Davor Meštrović s HRT-a jutros se našao u poprilično nezgodnoj situaciji jer je tijekom prijenosa uživo navodno komentirao studenta koji je predstavljao utrku Studentska X-ica u Osijeku.
– A vidi ovaj jadan, donio je taj papirić. – komentirao je Meštrović.
Studenta koji je u rukama držao plakat s pozivom za sudjelovanje u utrci najavila je voditeljica Zlata Mück, a zatim ga je komentirao Meštrović koji je mislio da mu je mikrofon isključen. Prisjetimo se, voditelj je nedavno već bio na meti zbog komentara o Miji Negovetić kada je rekao da će gledatelji uživati u njezinim hlačicama.

S HRT-a, pak, tvrde da se komentar voditelja nije odnosio na prilog, već da je riječ o internoj komunikaciji s voditeljicom:
– Rečenica na koju se referirate u članku, a u kojoj Davor Meštrović spominje papire u jutrošnjoj emisiji Dobro jutro, Hrvatska, dok pritom nije bio u kadru, nije se odnosila na najavljeni prilog iz Osijeka. Bila je to interna komunikacija voditelja Davora Meštrovića i voditeljice Zlate Mück Sušec u kojoj se pripremaju za sljedeću najavu, a koju su gledatelji mogli čuti jer su voditeljima još neko vrijeme ostali uključeni mikrofoni. – napisali su u odgovoru za Index.hr.
FOTO: PIXABAY