LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarno djelovanje

VIDEO: Spot sa snimkama potresa mami suze na lice, ali i podsjeća da je pomoć potrebna i dalje

Uz spot sa snimkama potresa koji se dogodio 29. prosinca prisjetimo se građana koji su ostali bez svojih domova i koji će još dugo trebati pomoć.

Uz spot sa snimkama potresa koji se dogodio 29. prosinca prisjetimo se građana koji su ostali bez svojih domova i koji će još dugo trebati pomoć.

Ovih dana svako malo možemo vidjeti spot Hrvatske radiotelevizije s pjesmom Dajem ti srce Doris Dragović koji je objavljen u sklopu akcije Uz nas niste sami, a u kojemu je prikazana tragedija koja je snašla Sisačko-moslavačku županiju 29. prosinca 2020. godine. Teško je ostati ravnodušan dok uz pjesmu vidimo tužne scene i ljude koji su ostali bez svega, no ujedno je riječ o podsjetniku da je pomoć svima njima i dalje potrebna.

Crveni križ i druge udruge konstantno apeliraju da će pomoć biti potrebna i u narednim mjesecima te da svi ljudi velikog srca prate njihove stranice kako bi znali što je potrebno i poželjno donirati kako bi se izbjeglo gomilanje trenutno nepotrebnih donacija. Također, u narednim mjesecima ne smijemo zaboraviti na sve osobe pogođene potresom jer će ih posljedice pratiti dugo vremena.

Prisjetimo se uz ovu pjesmu svih onih koji trebaju našu pomoć – možete pomoći donacijama sredstava raznim udrugama, kao i uplatom sredstava na pojedinačne račune, od kojih neke usmjerene studentima i učenicima možete pronaći na našem portalu na poveznici
 
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT