LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Podrška građanima RH

VIDEO: Mladi pjesmom pružili podršku Petrinji i poručili da nije sama

– Petrinjo nisi sad sama, Glino vratit ćeš sjaj, cijela zemlja sad je s vama, skupa hrabro u novi dan. – poručili su mladi u svojoj pjesmi.

– Petrinjo nisi sad sama, Glino vratit ćeš sjaj, cijela zemlja sad je s vama, skupa hrabro u novi dan. – poručili su mladi u svojoj pjesmi.

Članovi benda Božićni El bend posvetili su pjesmu Petrinji i okolnim mjestima te svim građanima pogođenima potresom Kako sami kažu, žele da pjesma bude tračak nade i svjetlo za bolju budućnost svim ljudima koji su fizički, ali i psihički stradali u ovoj prirodnoj katastrofi.

– Veliko hvala Tomislavu Šnidariću na glazbi i tekstu, El Musicante školi gitare što je dopunila Božićni El bend iz svojih redova, Valentini Ević, Ivoni Ević, Kristini Petek, Patriciji Runjak, Petri Šnidarić, Bartolu Kadiću, Bernardici Curić i Klari Jurković te našim prijateljima pjevačima Valeriji Zanuso, Davidu Balintu i Karmeli Babić. Hvala Marku Kalčiću, Kristijanu Vasiliću i Mamut Krk na mixanju te dečkima iz Playbox Production Karlu Gaguliću i Dannyju Guculu na režiji, snimanju i montaži spota. – poručili su.

Pjesmu u kojoj, između ostaloga, poručuju: Petrinjo nisi sad sama, Glino vratit ćeš sjaj, cijela zemlja sad je s vama, skupa hrabro u novi dan možete poslušati na videu u nastavku.
 
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT