LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Desingerica u Opatiji

VIDEO: Lupao ih tenisicom po glavi, a oni skakali od oduševljenja

Nastup popularnog izvođača Desingerice oduševio je fanove, ali zgrozio javnost, evo i zašto.

Nastup popularnog izvođača Desingerice oduševio je fanove, ali zgrozio javnost, evo i zašto.

Desingerica, 30-godišnji glazbenik koji je u kratkom roku osvojio srca hrvatske mladeži hitovima poput Djuskavacc, Praccka, Ficcni, Novacc i najnoviji, Ccokolada, izazvao je pomutnju u Opatiji, piše Fiuman.hr.
 

 

VEZANO: Zaštitari morali intervenirati na koncertu Gršeta: fanovi se penjali na pozornicu


 

Njima je to super, nitko se ne žali


Naime, održao je nastup u opatijskom noćnom klubu Drago u sklopu Centra Gervais, koji se održao u noći s petka na subotu, te je publiku apsolutno oduševio. No, ostatak javnosti ostao je zgrožen zbog jednog njegova poteza – lupanja tenisicom po glavi. 
 

On na svakom koncertu lupa fanove po glavi tenisicom, njima je to super, nitko se ne žali.” – ispričala je jedna obožavateljica.



Njegova pjesma Ccokolada ne silazi s trendinga u Hrvatskoj otkad je objavljena, a snimka njegova nastupa ubrzo je postala viralna ipak, komentari ispod nje nisu puni podrške.

,,Kakva debilna generacija. Vojni rok treba vratiti i profesorima dopustiti da šamaraju u školi kao nekada!!!” – stoji u jednom od komentara.


Neki se ipak nisu slagali s takvim radikalnim mjerama.
 

,,Generacija možda jeste debilna, ali to za vojni rok je takva glupost da nemam reći. Čast izuzetcima, ali većina zagovornika istog mi nisu neki primeri ,,pravog muškarca, a to je ono o čemu stalno pričaju. ,,Ja sam ovo, ja sam ono... u moje vreme je bilo ovako i onako...

FOTO: FB SCREENSHOT VIA CANVA, ILUSTRACIJA