LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tragedija u Šibeniku

UZNEMIRUJUĆE: Od teških ozljeda preminuo 54-godišnjak u Šibeniku, pretukla ga tri mladića

Muškarac je zadobio više udaraca rukama i nogama u predjelu tijela i glave, a među osumjičenima je i mladi boksač. Zakonski propisana kazna za ubojstvo iznosi od pet do dvadeset godina zatvora.

Muškarac je zadobio više udaraca rukama i nogama u predjelu tijela i glave, a među osumjičenima je i mladi boksač. Zakonski propisana kazna za ubojstvo iznosi od pet do dvadeset godina zatvora.

U subotu navečer, šibenski kafić Delta u Crnici pretvorio se u poprište tragičnog događaja koji je šokirao lokalnu zajednicu. Oko 20.46 sati, u Ulici Ivana Meštrovića, sukobila se grupa muškaraca, rezultirajući teškim ozljedama i smrću 54-godišnjaka. Incident je kulminirao nakon verbalnog sukoba koji je eskalirao u fizički napad s fatalnim posljedicama, prenosi Slobodna Dalmacija.

Trojica mladića u dobi od 25, 26 i 27 godina identificirani su kao osumnjičeni za kazneno djelo ubojstva. Među njima je i sin poznatog šibenskog boksača Ivice Perkovića Stine, 27-godišnjak poznat pod nadimkom Stina junior. Nesretni 54-godišnjak zadobio je više udaraca rukama i nogama u predjelu tijela i glave. Nakon brutalnog napada, prevezen je vozilom hitne pomoći u Opću bolnicu u Šibeniku, gdje je, nažalost, preminuo dva dana kasnije od zadobivenih ozljeda. 
 
„Dogodila se strašna nesreća. Moj sin se nikad nije potukao na cesti. Bio je na treningu, završio je u kafiću pored dvorane i čekao da pomogne prijateljima koji su pomagali invalidu da uđe u automobil. Nemam riječi jer je sve završilo tragedijom, ubijeni se predstavio kao opasan tip, nešto ih je zadirkivao i sve je u prvom naletu koškanja prošlo u redu jer su ih ljudi rastavili. No, kad se podigla boca u njegovom smjeru, ponos, ego, pretpostavljam nije mu dao da se smiri i udario ga je. Zasigurno ne s namjerom da budu ovakve posljedice. Žao mi je.", izjavio je slavni šibenski boksač Ivica Perković. 

Prema svjedočenju očevidaca, sukob je izbio nakon što je grupa muškaraca zajedno konzumirala piće, a zatim je došlo do verbalnog sukoba koji je kulminirao nasiljem ispred kafića, prenosi Slobodna Dalmacija. Izlazak iz kafića nije smirio situaciju, već je doveo do fatalnih posljedica za žrtvu.
 

„U svakom kvartu ima problematičnih tipova, ali ovo što se kod nas događa prešlo je svaku mjeru. Pojedinci iz mlađe generacije rade strašne stvari. Samo se nadamo da će počinitelji ovog gnjusnog djela biti primjereno kažnjeni.", izjavili su stanovnici šibenske Crnice.


Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, navode na stranici Policijske uprave. Kazna za ubojstvo, kako propisuje zakon, iznosi od pet do dvadeset godina zatvora.
FOTO: PEXELS