LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
BIOM i Sindikat biciklista

Uzmi lopatu u ruke i voli svoj planet!

Nastavlja se suradnja BIOM-a i Sindikata biciklista. Pripremili su zanimljive akcije u Zagrebu i Sinju.

Nastavlja se suradnja BIOM-a i Sindikata biciklista. Pripremili su zanimljive akcije u Zagrebu i Sinju.

BIOM i Sindikat biciklista pripremaju zanimljiva događanja povodom Dana planeta Zemlje. Za početak, organizirano je promatranje ptica 22. travnja u Gradskom parku u Sinju. Okupljanje započinje u 9 sati kraj fontane i trajat će oko dva sata. Osigurat će se nekoliko dalekozora, ali je poželjno da ponesete svoj ako ga imate.

Prošle godine spomenuti su suradnici pohvalnom akcijom sakupili 112 kubika otpada mase 15 620 kilograma, a ovoga puta dodatno proširuju svoje djelovanje. Nova Zelena čistka održat će se 23. travnja od 10 sati na lokaciji željeznički most Mičevec u blizini zagrebačke Savice. Okupljanje biciklista započinje pola sata ranije ispod Mosta mladosti. Pridonesite očuvanju okoliša, uživajte na otvorenom i dobro se zabavite! Dolazak potvrdite na paula@biom.hr ili ivana.saric@biom.hr, a više informacija možete pronaći na poveznici.

Svi Sinjani mogu se pridružiti akciji istog dana od 9 sati na lokaciji divljeg odlagališta na biciklističko-konjičkoj stazi. Okupljanje je na zapadnoj strani obale rijeke Cetine, 500 metara nizvodno od Vučića brane. Dio opreme za čišćenje bit će omogućen, ali ponesite i vlastitu (rukavice i lopate). Očistite okoliš u kojemu živite i svoju namjeru potvrdite na e-mail ante.kodzoman@biom.hr. Dodatne informacije pronađite na poveznici.

Ne nalazite li se na ovim lokacijama, poduzmite nešto sami kako bi vaše mjesto bilo ljepše i ugodnije za život!

FOTO: MOBILECOMMONS