LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ukorak s trendovima

Uskoro online konferencija posvećena digitalnom marketingu u poslovanju; sudjelovanje je besplatno

U tijeku su prijave za sudjelovanje na online konferenciji na temu digitalnog marketinga u poslovanju na kojoj će gostovati Miško Macolić Tomičić, Mariann Makrai i Ivana Fakin.

U tijeku su prijave za sudjelovanje na online konferenciji na temu digitalnog marketinga u poslovanju na kojoj će gostovati Miško Macolić Tomičić, Mariann Makrai i Ivana Fakin.

Europski dom Zagreb organizira online konferenciju pod nazivom Digitalni marketing u poslovanju. Održat će se od 17. do 20. studenog 2020. 
– Suvremeno tržište karakterizira sve veća upotreba digitalnog marketinga u poslovanju. Mala poduzeća sada putem digitalnog marketinga imaju potencijal dosegnuti tisuće ljudi u samo nekoliko klikova. Iako je u Hrvatskoj sve više malih i srednjih poduzeća koja su aktivna u digitalnom marketingu, tu je još uvijek ogroman broj poduzetnika koji zaostaju za suvremenim trendovima iz različitih razloga – nedostatak vremena, nedostatak znanja ili ograničavanje na samo jedan tip marketinga. Digitalni marketing idealan je način da male tvrtke u vrijeme pandemije COVID-19 virusa povećaju svoju vidljivost i prisutnost na internetu, budu ukorak s njima ili čak korak ispred. – ističu organizatori konferencije.
Dodaju i da će njihovi gosti pojasniti sudionicima kako se oglašavati, koja je najbolja platforma za njihovo poslovanje, otkrit će postoje li lakši načini koji će im pomoći započeti s digitalnim marketingom itd.

Program je sljedeći:
  • 17. 11. u 17:00 – Društvene mreže u poslovanju, Miško Macolić Tomičić
  • 19. 11. u 18:00 – Optimizacija LinkedIn profila, Mariann Makrai
  • 20. 11. u 17:00 – Web-stranice koje mijenjaju poslovanje, Ivana Fakin.
Sudjelovanje je besplatno, ali je potrebno prethodno se prijaviti. Prijave se vrše ispunjavanjem obrasca na poveznici
FOTO: PIXABAY