LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ELEKTRONIČKA GLAZBA

Upravo počinje najveće DJ okupljanje u Hrvatskoj - pratite uživo dodjelu ELECTOR nagrada!

Na dodjeli prestižne statue vidjet ćemo tko je obilježio proteklu godinu svojim radom i doprinosom hrvatskoj elektroničkoj sceni.

Na dodjeli prestižne statue vidjet ćemo tko je obilježio proteklu godinu svojim radom i doprinosom hrvatskoj elektroničkoj sceni.

Večeras od 20:00 h počinje treće izdanje nezavisne glazbene novinarske nagrade ELECTOR koje okuplja najbolje od najboljih s domaće elektroničke scene. Party dodjele nagrada možete pratiti uživo na ELECTOR webu ili putem livestreama:
 
Čak 10 vrhunskih live DJ setova i nikad veća konkurencija među nominiranima uljepšati će večer i ostaviti dojam za pamćenje. Na dodjeli prestižne statue vidjet ćemo tko je obilježio proteklu godinu svojim radom i doprinosom hrvatskoj elektroničkoj sceni.
 

Pogledajte prošlogodišnji aftermovie dok čekate početak prijenosa

 

Treće izdanje bi moglo biti najmnogoljudnije do sada, a brojne posjetitelje su privukla upravo imena nominiranih koji nastupaju na ovogodišnjoj dodjeli: Andrea Ljekaj x Je Veux, Tom Bug i Grooveline, PEZNT, Jan Kinčl, Sven Nalis, Sun U, Klaada, Petar Dundov, Korak te Ivna Ji. Party dodjele starta u 20:30 sati, a već odličan program dodatno će zakuhati vrhunski nastup Felvera na afteru. Pretprijenos u kojemu možete pogledati intervjue s nominiranima počinje od 20:00 h.

FOTO: Unison/Cepelin media
 
Kroz samo nekoliko sati saznat ćemo tko će svoje police popuniti kipićima nagrade ELECTOR, a tko će se istaknuti live nastupom. Renomirana domaća DJ imena zabavljat će publiku svojim trakama do kasno u noć, a svi koji nisu osigurali svoje mjesto u Tvornici dodjelu nagrada mogu pratiti putem digitalnih servisa.
 

Live stream trećeg ELECTOR-a

 

U jednoj od najaktivnijih godina za elektronsku scenu žiri sastavljen od 30 novinara iz uglednih medija odabrao je nominirane u 9 kategorija, ali i publika je glasala za svoje favorite kroz nagradu “ELECTOR DJ godine”.
 
Svi nominirani natječu se u kategorijama: Album/kompilacija godine, Remiks godine, New (S)Elector odnosno debitant godine, Event godine, Techno singl/EP godine, House singl/EP godine, Bass singl/EP godine, Electronica singl/EP godine te za nagradu DJ-a godine. HDS - ZAMP će nagraditi sve nominirane debitante koji se natječu u kategoriji “New (S)Elector godine” godišnjom DJ licencom.
 
Nagradu ELECTOR pokrenuli su DJ sekcija Hrvatske glazbene unije i Hrvatsko društvo skladatelja, koproducent je Tvornica Kulture, a organizator Unison – Hrvatski glazbeni savez. Sve novosti i aktualnosti nagrade pratite na službenoj web stranici ili na Facebook stranici nagrade ELECTOR.
FOTO: PR, UNISON MUSIC